- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- 8K-s csúcsmonitor az ASUS ProArt portfóliójában
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Proci85 #9975 üzenetére
Nekem is hibás az egyik, kínai rev2 zöld. Valahol hibás a nyák vagy a forrasztás, nem csak érintésre de hőtágulásra is hajlamos összehalni. Egyszer próbáltam körbeszaladni az smc chip lábainál az önön, hátha repedés van valahol, azt hittem először, hogy sikerült is a javítás, de valsz csak a meleg miatt nem volt kontaktos. Később újra jelentkezett a hiba. Bordával csak azért könnyebb előidézni, mert a kiemelkedése miatt nagyobb a forgatónyomaték piszkáláskor, mintha a csupasz chiphez érek. Így jártam. Szívtam az instabilitása miatt hónapokat, sd kártyát rendszeresen összebarmolta. Pendriveről futó rendszerrel relative tűrhetően ment, de pár hetente akkor is összeborult. Később, amikor tesztelgettem rajta komolyabb program fordítását hdd-vel, akkor jöttem rá, hogy ezért instabilabb sokkal a régebbi pi-mnél. Azt nem zavarja, ha piszkálják menet közben és sd kártyát sem hajlamos szétcseszni.
(#9989) Feralheart
szerintem armos linuxra nincsen teamviewer.
Chrome remote desktophoz pedig ha jól sejtem a cél gépen kéne futnia egy chrome-nak. Na az sem lesz armv6-os rendszerre. A chromium nem ugyanaz.Ha arra gondolsz, hogy valami windowsos progarmot futtatnál a pi-n, aminek a képernyőjét néznéd távolról, akkor ez sem fog sikerülni. Egyrészt, mert pi-re nincs windows, másrészt gyenge is lenne ilyesmire. Ha csak távolról szeretnéd elérni a helyi hálózatban lévő eszközöket, akkor valószínűleg valamilyen port átirányításos router megoldás kell. Ha egy hálózatban kell lennie az eszközöknek és a felügyeleti pécének, akkor valamilyen vpn megoldással lehet ezt összehozni.
-
Horvi
őstag
válasz
Proci85 #9975 üzenetére
Hmm erre nem is gondoltam. Lehet rápróbálok úgy hogy felveszem előtte az antisztatikus karkötőt aztán ha úgy nem csinálja akkor megnyugodtam. Visszarakom a doboztetőt és nem piszkálom. Ha viszont azzal is előjön a dolog akkor viszont passz és visszaviszem gariba hátha. Persze tudom, hogy nem kell taperolni csak ez így meglepett
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux kezdőknek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Arc Raiders
- PlayStation 4
- Háztartási gépek
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- Dell OptiPlex 7060 Micro i5-8600T / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest