Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
Arra gondoltam, hogy az SD-kártya nem birná sokáig a torrent sok kicsi fájljának mozgatását.
A tápod szerintem tökéletes, ha stabil a Pi, nem módosítanék rajta, mert semmin nem változtat. Ha később tunningolni akarod, akkor berakhatod az eredeti tápágat is, de nem biztos, hogy sokat emel a TP1-TP2 feszültségen. Ki kell mérni növekszik-e a feszültség, ha két felől táplálod.
Az igazi út, amit te is írsz: a TV-re kötött Pi tehermentesítése és a többi funkció áthelyezése egy másik Pi-re.
-
balaaa88
aktív tag
Ezzel akárhány disztrót felrakhatsz különböző vagy akár egy pendrivera / hdd-re. Én kipróbáltam; működött, de én megvagyok csak a raspbiannal.
Ja igen: lépésről lépésre videó, ha a listán kívüli rendszert adnál hozzá (érdemes):
https://www.youtube.com/watch?v=GYamNsUXC8M
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő