- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- NVIDIA® driverek topikja
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
W1
senior tag
1.
Elsősorban adatátvitel szempontjából gondoltam
2. A Raspberry Pi Imager-ben simán ki tudom majd választani meghajtóként az USB csatolt SSD-t? Vagy esetleg a jelenlegi rendszer komplett átköltöztethető az összefoglaló hsz-ben szereplő scripttel?
3. Grafikus felületet szeretném megtartani, nem egyszer okozott már problémát, amikor egy torrentnek csak bizonyos elemeit szerettem volna letölteni, hiába pipálgattam ki a webes felületen, a gyakorlatban nem azt csinálta, mint kellett volna, főleg ha esetleg egy már futó torrentben akartam újabb elemet hozzáadni. Közben visszakerestem egy decemberi hsz-re, ahol az autostart fájlban adták hozzá a klienst, megcsináltam, de akkor is csak webes felületen tudtam elérni a klienst. Ha nincs ebben a formában egyszerű megoldása, lehet elnapolom ezt a részt, olyan sűrűn nincs áramszünet.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- NVIDIA® driverek topikja
- BestBuy topik
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- i7 asztali pc játszani, és sok másra, bomba áron!!!! Socket 2066 64GB 8GB VGA
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 Super , 32GB DDR4 , 512GB NVME
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT 16Gb, 32Gb DDR5, 1Tb M.2, 1Tb HDD gamer pc!
- Iceriver KS3M
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest