Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fpeter84

senior tag

válasz Aryes #30088 üzenetére

Azért én szívesebben nézek nagyobb kijelzőn navit, meg választok zenét, mint a kis egérmonitor telefonon, amihez ráadásul rendesen előre is kell hajolni ha a tartójába beteszem és hozzá kellene nyúlni... Régebbi autómba tettem egy 10 colos érintőkijelzővel egy komplett carpc-t és imádtam windows+centrafuse+igo-val. Mostanra viszont már ott tart az android hogy inkább azt választanám az autóba is...

Az android auto viszont förtelmesen ostoba, csak a maps-et támogatja semmi mást, a médialejátszó funkció is nyomi béna, ráadásul wifi+bt+kábeles párosítással kell xarakodni és az eszközkompatibilitása is csapnivaló. Egyszerűen nem is értem hogy mi a fenének fektettek ennyi energiát egy teljesen használhatatlan funkcióba - semmi másra nem lenne szükség ezekben a gyári fejegységekben, mint egy vezetéknélküli kijelző funkcióra ami hajlandó az érintőkijelzős parancsokat is visszajuttatni a mobil felé. Egyszerűen jelenítse meg annak a képét, és én majd eldöntöm hogy igo, waze, maps, vagy éppen mit szeretnék a kijelzőn látni...

Új hozzászólás Aktív témák