- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
icemad #26434 üzenetére
Hasonló mint az OSMC, csak még jobban ki van csontozva. Ha nincs másra szükség csak Kodira, akkor tökéletes. Szinte vegytiszta Kodi.
Inkább hitkérdés hogy OSMC vagy LE (anyja neve Openelec). Én LE párti vagyok. Egyszer ki akartam próbálni az OSMC-t, de el sem indult. LE-n meg eddig mindent meg tudtam csinálni amira szükségem volt. Továbbá az LE-n sokkal jobb szerintem a közösségi támogatás. Egyszer nagyon kellett volna valami, és ha ment volna OSMC-n váltok, de választ sem kaptam a kérdésemre. Az LE fórumán viszont több ember is beszállt a beszélgetésbe.
-
válasz
icemad #26434 üzenetére
Ha a Kodit akarja az ember használni, akkor tökmindegy, hogy OSMC vagy LibreELEC.
Az OSMC nincs úgy kifilézve, mint a LE, tehát a Kodi mögött ott egy használható Linux. (A kikapcsolós menü elég árulkodó.) Az LE Just enough for Kodi (vagymiaszösz), tehát a Kodi futtatásán tóli elemeket nem tartalmazza.MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest