-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
ghodyl #26108 üzenetére
Erre valszóínűleg bármelyik androidos eszköz képes, mármint hogy androidra valószínűkleg vannak kliens appok azokhoz a szolgáltatásokhoz és küldhetnek értesítéset, amikor történik valami.
Esetleg megpróbálhatod a pi3-ra telepíthető androidot is, de lehet döcögősebb, mint egy olcsó telefon.Sőt. ha a meglévő telefonodat az asztalodon tartod, akkor az jelezhet
-
apezka
aktív tag
válasz
ghodyl #26108 üzenetére
A Pi-n többnyire valamilyen linux "származék" fut, de a kivétel erősíti a szabályt. Windows IoT ilyen feladatra ne is tervezz. Az általad leírtakra szerintem a raspbian (raspberry+debian) tökéletes, bár biztosan lehet mást is használni rá, nem ez fogja meghatározni mit jelenítesz meg, vagy mit nem...
A kijelzőben én nem tudok segíteni én a saját projektemhez 7"-os touchscreen-t használtam, neked az feleslegesen nagy. Bújni kell a (Pi-s) webshopokat és biztosan találsz az igényednek megfelelő méretűt.
Az egyes alkalmazások/szolgáltatások információi érdekesebbek, ahhoz amihez van API nem lesz gond csak össze kell "ollózni" és egy egységes felületet összerakni amin megjelennek a dolgok. Ha van idény olyan dologra aminek nincs API-ja az az érdekes. Arra neked kell kitalálni a mikéntet, hacsak az internet valamely eldugott bugyrában nem oldotta meg már más a dolgot. Bár az általad felsorolt dolgok mindegyikéhez található nagyon jó leírás csak össze kell ollózni, ahogyan fentebb is írtam.
Nem illik itt ilyet kérdezni, de miért Pi-t használsz erre? Miért nem készítesz egy kis a tálcán futó alkalmazást? Nekem úgy tűnik, hogy kicsit ágyúval verébre esete...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- PR-Telecom
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Klaus Duran: 2025 dude
- One mobilszolgáltatások
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- 5700X / B550 / 16 GB DDR4 / 250 GB SSD / 4 TB HDD / RM650X
- Lenovo Thinkcentre M700 MiniPC (i5-6500T/8GB/256SSD)
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest