Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz
toth_janika
üzenetére
Én először a Libreelec-et próbáltam ki, de pont a zártsága miatt sok dolgot nem tudtam elérni vele. Most OSMC van, amiben mindent be tudtam állítani nekem tetszően, semmi bajom vele.

-
Celtis
veterán
válasz
toth_janika
üzenetére
Hát ha jól tudom a KODI most már OSMC.
Rosszul tudod. Az OSMC is egy Kodi futtatására optimailizált Linux disztribúció. Hasonló a Libreelec (lánykori nevén Openelec) is, de az sokkal inkább a Kodira van kihegyzeve és jóval zártabb.
-
toth_janika
őstag
válasz
toth_janika
üzenetére
Na hogy az a #>>&#>&@$Łł>&
Amber skinem volt. Átállítottam Confluence-re és mi történt? Minden működik tökéletesen... Nem hiszem el, hogy egy isten*erte skin nem engedi lejátszani a videókat!

Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Filmvilág
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann