Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

válasz MaCS_70 #23877 üzenetére

Köszönöm az infót és utána is nézek, de még gondolkodnom is kell a témán.
    A nyitvatartásinapok: Hétfő-Csütörtök 08-16 óráig Péntek 08-14 óráig, ez a problémás most nálam de vásárlással nem is kapkodok.

(#23878) cigam

Köszöntelek a Commodor csapatában és világában, ez egy jó config, én is ismertem ezt a cuccot mert sokat volt szerencsém használni, de jött az öreglány és eladtam a C64+floppy configot mert kellet a pénz is.
    Beidézem amit mondasz,"Most szereztem egy C64+floppy kombót, de nincs hova tennem.", értem de a C64+floppy kevesebb helyet is foglal el mint egy Amiga, részletekbe nem is megyek most bele.
    Ha érdekel az emulátor is itt egy rövid leírás.
    Az Amiga emulátor gépigénye egy Pc-n, ha jól emlékszem a minimum P2vagyP3-as configon 512Mb rammal vagy többel és Agp-s videokártyával meg is közelítőszintű sebességgel képes utánozni is Amiga vasakat.
    A külső merevlemezem Usb-s és csatlakoztatnám is a Pi-re ha meg is lesz.
    A tápellátása külső tápos gyárilag, így használom jelenleg is Pc-n Linux-hoz külső adattárolónak is.
    Mivel már vannak Linux és terminál ismereteim is de profi azért nem is vagyok még, csak egy kezdő user vagyok és sokat tanulok hogy lehetőleg minden jól is sikerüljön.
    Köszönöm a korrekt bő infókat és blogbejegyzéseidet is átolvasom mert tetszik a leírásod.

Üdv, István László

Új hozzászólás Aktív témák