-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPatrik
aktív tag
Köszi!
Most nézem ezt lehet programozni c#-ban is?
A gpio-ra hogyan lehet rákötni? AZ ilyen barkácsolós dolgokban nem vagyok otthon. Szóval valami gyári megoldás nincs, pl molex to usb power. Ezt már kerestem, de csak egy fajtát találtam, azt is Amerikában.
Bár szerintem a molex által táplált usb hub jobb ötlet.
A hűtőbordát azért kérdeztem, mert teljesen zárt térben lesz, nem lesz egy szem légmozgás sem és lehet, hogy a sok dolog miatt még hely se sok lesz.
Amin gondolkodom, hogy mi lenne, ha az alumínium tetőre rögzíteném, és valami hővezetővel a tetőt használnám hűtőnek? Így igaz a szerelése nehezedne, bár egyenlőre úgy tűnik nem lesz sokat zargatva, berakom a házba és kész, mehet a Tv alá vagy akárhova. Max majd veszek még egyet, ha barkácsolós kedvem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged