- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
jolti05 #21477 üzenetére
Hát amit Te és én linkeltem au USA-ból és nem valószínű, hogy onnan megkapod normális áron.
A mem kártyára meg olvass vissza rengetek instrukciót találsz. Nem kell 32 gb de az írási sebesség az alsó kicsi fileknél legyen 1-2 érték közt.
dualOS-t szeretnék? - bocs de nem tudom, hogy lehetséges-e.
(eBay-en láttam ~10,5e forintért - ez szvsz jó ár.
Milyen tápot ajánlanátok hozzá? - mindenképpen a 3-hoz eredeti táp illene, elég sok mindent akarsz vele csinálni és egész nap ott hagyva IGEN eredeti táp kellene.
Ezeket az infókat én is itt szereztem be az elmúlt fél év alatt végig kísérem a topikot.
Én most vettem alu házat az rpi2+B cuccomhoz mert a ventis szét esett 4 hónap alatt és hangos volt. Neked még hozzá jön a borda.
Ennyivel tudtam kiegészíteni. Szakmai témában sajnos nem tudok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- GAMER PC! i5-11400F / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Gigabyte H510M-H PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest