- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
válasz
azbest #21364 üzenetére
a másik nagyobb kérdés, hogy asus 2A töltővel megy, ment szépen, kikapcsoltam, rádugtam egy kis winyót, elindult, szivárványozott, billre nem reagált, folyamatosan ment a szivárvány, aztán kikapcs (ki kell kapcsolni a különböző USB-s eszközök ki/be dugásakor?) Azóta, ha winyó nélkül kapcsolom be is szivárványozik, rendes, minőségi tápegység elvileg. Egy Logitech K400 vevője van rádugva, meg egy MCE távirányító vevője. Valakinek ötlet? Vagy melegszik? Vagy miért lehet ez? Remélem nem tettem tönkre az első órában...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest