-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
erik365 #21072 üzenetére
Na az szopás. Nekem nem szerette az arany Kingston-t. Szintén egy 16GB-os példánnyal próbáltam beüzemelni a raspbian-t, de nem tudott rá jól írni, a log-ba folyamatosan dobálta a hibákat, egy sima upgrade nem futott le rajt.
Kénytelen voltam beáldozni a telefonom 32GB-os Sony kártyáját. Azzal megy most már 48 órája hiba nélkül.Ha teheted cseréltesd ki a boltban egy lassabbra, vagy cseréld el valakivel akinek a fényképezőbe/telefonba használja majd.
-
azbest
félisten
válasz
erik365 #21072 üzenetére
dmesg logban esetleg látszanak panaszok.
(#21073) PHoNX
Milyen pi-d van? Figyelj arra, hogy a régi fajta és újabb fajták más csatlakozóval vannak ellátva és nem mindegy milyen i2s hangkártyát veszel hozzá.A pi hangkimenete akkor is zajos, ha alacsony a tápfeszültség. Nem tudom milyen a hangrendszered, de érdemes utánanézni, hogy mit lehet rákötni vagy hány ohmos. A hangerő problémádra nem biztos, hogy megoldás a dac. Minőségben persze javíthat rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest