- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
Nasról tényleg lassú léptetésnél. Ez 6.0 openelec óta hatványozottan érezhetőbb. Nem tudom mit ronthattak el benne de teljesen mindegy mit írok az advancesettingbe nem javult sokat tőle. Nekem az 5.0.8 volt ilyen szempontból a legjobb. Az érezhetően gyorsabb ilyen szempontból, Hdd-ről etetve nincs különbség,ott jó mind a két rendszer.
-
Beni2360
félisten
Na akkor egy kis számtant kellene bevetni, hogy az általad használt LAN-UTP kábel és az egész rendszeren mennyi adatot akarsz egyszerre átugrani. Tehát az adott átugrani szánt időben mennyi az adat mennyiség. Na még akkor ott van a lejátszó tulajdonsága is. Bufferelés.
Ezt befolyásolja a kábel, router, nett sebesség és közben mennyivel megy a letöltés? Én is így jártam amikor az C5e kábelt cseréltem egy C6-ra és akadozott már a lejátszás is. Vissza tettem a régit és semmi probléma nem volt. vacak volt az 1gb-es C6 kábel. USB már nem volna akkora problémád. Hálózaton full létöltésnél lehetnek, adódhatnak ilyen esetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 25
- Spórolós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Reklámblokkolók topikja
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen notebookot vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Ledger Nano S kripto cold wallet (2db van)
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest