Hirdetés
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Léghűtés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Gaming notebook topik
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
szasanyi
üzenetére
Én is kártyaolvasóval módosítottam a fájlt, és nekem érezhetően gyorsabb lett (értsd: ugyanazzal a mozdulattal nagyobb utat tett meg az egérmutató a képernyőn). A film közbeni darabosság viszont egy egészen más dolog, ahogy azbest kolléga is írta. Ekkor a GUI direkt lelassul (mármint a frissítése), hogy a filmlejátszástól ne vegye el az erőforrásokat.
(#18354) aryes
Nem leszek képes megválaszolni a kérdésed, de jelzem, hogy a HTPC topican múlt pénteken pitepeti71 és _Smooth kolléga váltottak néhány szót a témában. Talán érdemes lehet csatlakoznod, hátha közben kitaláltak már valamit. -
válasz
szasanyi
üzenetére
Teljes kijelzős lejátszásnál a kezelőfelület képfrissítése alapból 10Hz-re van limitálva. Szerintem ettől érzed szaggatottnak az egérmozgást ilyenkor. Létezik?
Más téma: Van rá vmi módszer, hogy a kodiban olyan filmeket is be tudjak olvastatni a médiatárba, amik alapból semmilyen adatbázisban nincsenek fent, ezért semmilyen scraper sem ismeri fel? Tudom, hogy .nfo fájlban megadhatnék metaadatokat, de torrentről töltött filmeknél ez nem kivitelezhető, mert valamilyen hülye okból kifolyólag minden mappában van egy a filmmel azonos nevű .nfo fájl, amivel persze a kodi nem tud mit kezdeni, ha felülírom, akkor meg a torrentnek annyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- iPhone topik
- Léghűtés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó gamer PC
- ASUS ROG STRIX RTX 3060 gamer PC i5-11600K, 1TB NVMe, dobozokkal
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Asztali PC - Gigabyte Z170M - i7-6700K - 32 GB DDR4 - RX550 Pulse 2 GB - 240 GB M2 SSD - fullconfig
- Gigabyte Gamer config - i5-7400, 12GB DDR4, RTX 2060 120GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann