- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASRock lapok általában
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
szasanyi #18352 üzenetére
Én is kártyaolvasóval módosítottam a fájlt, és nekem érezhetően gyorsabb lett (értsd: ugyanazzal a mozdulattal nagyobb utat tett meg az egérmutató a képernyőn). A film közbeni darabosság viszont egy egészen más dolog, ahogy azbest kolléga is írta. Ekkor a GUI direkt lelassul (mármint a frissítése), hogy a filmlejátszástól ne vegye el az erőforrásokat.
(#18354) aryes
Nem leszek képes megválaszolni a kérdésed, de jelzem, hogy a HTPC topican múlt pénteken pitepeti71 és _Smooth kolléga váltottak néhány szót a témában. Talán érdemes lehet csatlakoznod, hátha közben kitaláltak már valamit. -
válasz
szasanyi #18352 üzenetére
Teljes kijelzős lejátszásnál a kezelőfelület képfrissítése alapból 10Hz-re van limitálva. Szerintem ettől érzed szaggatottnak az egérmozgást ilyenkor. Létezik?
Más téma: Van rá vmi módszer, hogy a kodiban olyan filmeket is be tudjak olvastatni a médiatárba, amik alapból semmilyen adatbázisban nincsenek fent, ezért semmilyen scraper sem ismeri fel? Tudom, hogy .nfo fájlban megadhatnék metaadatokat, de torrentről töltött filmeknél ez nem kivitelezhető, mert valamilyen hülye okból kifolyólag minden mappában van egy a filmmel azonos nevű .nfo fájl, amivel persze a kodi nem tud mit kezdeni, ha felülírom, akkor meg a torrentnek annyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Ford topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- Okos Otthon / Smart Home
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest