Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
dugesz77 #18160 üzenetére
A sima régi pihez mérten gyorsabbnak tűnt, mivel magasabb órajelre van húzva. Az instabilitás miatt visszavett órajellel pedig pont olyan volt mint a régi pi. Inkáb azon csodálkoztam, hogy milyen jól optimalizálták az évek alatt a rendszert. Emlékszem még amikor messze volt a használhatóságtól
Majd figyelj arra, hogy ha nem akarna beindulni, vagy fájlrendszer hibát ír kikapcsolás után, akkor nálad is lehet lejjebb kell venni a sebességét. Lehet csak én fogtam ki egy gyengébb példányt, de szerintem esélyes, hogy ez a gyári tuning sebesség kicsit sok. Főleg, hogy az openelec amúgy is elég agresszíven hajtja induláskor a pi-ket. Közben az openelec fórumon láttam egy-két elszórt panaszt a 6.0.1-re B+ és 2B pi kapcsán is. Bár jellemzően még mindig a gyenge tápellátás a tipikus hibaok. Nálam ez rutinból ki lett zárva, direkt vettem mérőt is hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Garry84: Sumák aprós?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Eredeti játékok OFF topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Ford topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Asztali PC v11 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Eladó - ARC Raiders Deluxe Edition
- Eladó Gamer PC garanciás alkatrészekkel I9-13900K / NVIDIA RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 2TB+ tárhely
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest