- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Philips LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeniL
tag
válasz
lord.lakli #13883 üzenetére
Mondjuk mivel Én egy feladatra 1 Pi-t használok, nem terveztem kevergetni nem teszteltem. Viszont ha már NAS-nak is akarja használni, én azért vagy távolról, vagy csak helyi hálózatról, vagy csak róla nézek filmet, vagy mozgatok róla és rá adatokat. Tuti nem aggatnék még rá filmnézést vagy ledezést...
Persze ha 1 felhasználó, és torrentezik, és amit letöltött ugyan arról játsza le és még ledezik is, lehet elbírja, nem teszteltem (bár nekem a torrentek sem párhuzamosan futnak, hanem amint végzett eggyel, indítja a következőt, hogy ne akasszam meg, még a Pi2-n is így használom...), viszont nálam már mindent a Pi-n tárolok, mivel van rákötve összesen 3,5 TB tárhelyem, így a család minden tagja hálózatról néz filmet, hallgat zenét, ez az adatforgalom igencsak megterheli a Pi-t, pláne a 10/100-as hálóját ami osztozik az usb-vel is....
Éppen, hogy türéshatáron belül van a használata, tervezem, hogy cserélem majd erősebb socra, natív sata, gigabit, de pénz....
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- PR-Telecom
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest