- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- Wake on lan hogyan?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
UPS az egy Cyberpower CP1500, aminek van egy pc-s, es egy linuxos alkalmazasa is, amibol a program emailt tud kuldeni nekem, ha szunetmentesrol mukodik a NAS (zyxel nas326). Mivel a NAS nem kompatibilis a ups-szel, igy lekapcsolni sem tudja magat ups-tol kalott info alapjan. Viszont az email hatasara tavolrol le tudom allitani a NAS-t. Ezert kellene egy olyan eszkoz, ami 0-24 menne, es kezelne a ups alkalmazasat.
Viszont elozoleg nem jol irtam, mert usb-n keresztul lenne a csatlakozas a ups es a rpi kozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest