Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Na, de jó, hogy végre írt valaki, nekem pontosan az Operát kéne gyorsítani, és én is rá akarom rakni (elég ha átmásolom a ramdiskre, vagy telepítsem?), úgy ahogy van az egészet, mert az indulás is lassú. Ezek szerint átrakom rá úgy, ahogy van, és öröm, bódottá. 512 Mb elég vajon neki? 50 Mb maga az opera (legalább is programokban ennyit foglal), nem tudom, hogy más kell-e neki.
-
Pete55555
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Ha nem tévedek programok/rendszer gyorsítására használható, tehát ezen a vonalon gondolkozom, de pontosan nem tudom mire jó, (virtuális memóriát ha jól olvastam nem lehet vele kiváltani, pedig eddig én azt hittem) ezért is írtam ide, csak nem akarok nagy baromságokat írni/kérdezni, azért keresek vmi normális leírást, hogy mire is jó ez

Közben olvasok, tehát pl az Operát kellene kicsit fürgébbé tennem, mert elég lassan indul, chrome-hoz képest, viszont szükségem van az opera funkcióira (jobban szeretem mint a chrome-ot) Illetve rádobhatom akkor a chromeot is, meg ezt-azt amit lassúnak érzek/gyakran használom.
-
Pete55555
addikt
Sziasztok, új vagyok a Ramdisk témában, igazábol szívesen elolvasnék valmilyen gyorstalpalót, csak még nem találtam, úgyhogy ha valaki belinkelne egy ilyet, megköszönném, illetve már 1-2 kérdés megfogalmazódott bennem, most ugye a profilomban leírt rendszerem van win7 64bites, 4Gb ramból megéri-e ramdisket csinálni, és ha igen, akkor mennyit?
Előre is köszönöm a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest