Új hozzászólás Aktív témák
-
J.J. András
őstag
na, hali, remélem nem túl későn szálok be, de majd végig olvasom...
a story: évekkel ezelőtt olvastam még a RAMdiskről, hogy a 32bit-es Win XP Prom, ami sulinetes volt, miért nem használja ki a 4GB ramomat, és hogy erre is jó a RAMDISK....
összegyűlt a pénz az évek alatt, most 8GB ramom van, és RAMDISK-elni akarok, akartam....
jelen helyzet: DR.DATARAM RAMDISK-jét használom, mert az ingyenes. Azon csak FAT32-öt használok, mert az javalt. Amúgy nekem a TEMP, stb. és PAGEFILE is a RAMDISK-re van oda téve, mert Prefetch és Superprefetch az nem a HDD-ről hívja be a progikat az előtöltés során, hanem a Pagefile-ból, nem ?
Az tutti, ha RAR-t tömörítek, NETezek, iszonyat gyors, hála a RAMDISK-en végzett műveletnek, de a Windowst, és játékokat nem érzem gyorsabbnak.
őőő, mit is akaratam
, JAH ! köszi, a FLASH SSD topicban találtam meg Radiátor a linket, és én is egy darabig RAMDISK tag leszek 
amíg nem lesz annyi pénzem, és nem fejlesztenek a mSATA gyorsítótáron annyit, hogy a RAMDISK feleslegessé váljon.üdv

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, JAH ! köszi, a FLASH SSD topicban találtam meg Radiátor a linket, és én is egy darabig RAMDISK tag leszek