Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukaszokni
aktív tag
Szia!
Ugyanez a problémám, de nekem csak annyi a bajom, h túl kicsi lemezterületet adtam meg és annyit ír ki minden indulásnál, hogy "Out of memory!". Csak ez zavar, ezért raknám újra a gépet, mert én sem találtam más megoldást. Uninstall nekem megvolt, de ugyanúgy látom a sajátgépben a ramdisk által létrehozott G meghajtót.
A felhasználói felületen pedig nincsen letiltás, csak Stop, vagy Start van, de ha stoppolok, akkor is megtartja a G meghajtót.
Ha van időm, majd csinálok pár képet, vagy videót, hogy mi az én problémám.
Én arra gyanakszom, hogy kicsi helyet adtam meg. Meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Logitech z5500 5.1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest