- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
- OLED TV topic
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Frissítettem win8 pro x64 alatt a Softperfect Ramdisk-et 3.3.3 verzióról 3.4 verzióra.
Sajnos pár óra küzdelem után hajnalban úgy döntöttem visszarakom a 3.3.3 verziót.
Oka:
2 ram lemezt használok
1. A betűjellel egy 2 GB méretűt Temp-nek, ami minden indításkor kreálódik a szükséges mappákkal, tehát nincs mentve sosem a tartalma2. B betűjellel egy 512 MB méretűt Opera cache mappáinak, amit indításkor winyóról olvas fel és leállításkor le is menti a tartalmát
3.4-es verzióval az A jelűvel nincs semmi gond, de a B jelű ramdisk-et nem indítja el automatikusan. (újrakreáltam 3.4 alatt, más betűjellel is próbálkoztam).
Kézi indítással nem volt vele probléma. Alapból A és B betűjelet nem is enged kreálni egyébként, amin meg is lepődtemSzóval lemezképet nem csatol fel nálam automatikusan. Visszaraktam a 3.3.3-at amivel a probléma megszűnt és itt simán enged A és B betűjelekre is kreálni
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fűnyíró topik
- Le Mans Ultimate
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Három új Ai+ mobil jött: Nova 2, Nova 2 Ultra és a kagylós Nova Flip
- Assetto Corsa Rally
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest