Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Frissítettem win8 pro x64 alatt a Softperfect Ramdisk-et 3.3.3 verzióról 3.4 verzióra.
Sajnos pár óra küzdelem után hajnalban úgy döntöttem visszarakom a 3.3.3 verziót.
Oka:
2 ram lemezt használok
1. A betűjellel egy 2 GB méretűt Temp-nek, ami minden indításkor kreálódik a szükséges mappákkal, tehát nincs mentve sosem a tartalma2. B betűjellel egy 512 MB méretűt Opera cache mappáinak, amit indításkor winyóról olvas fel és leállításkor le is menti a tartalmát
3.4-es verzióval az A jelűvel nincs semmi gond, de a B jelű ramdisk-et nem indítja el automatikusan. (újrakreáltam 3.4 alatt, más betűjellel is próbálkoztam).
Kézi indítással nem volt vele probléma. Alapból A és B betűjelet nem is enged kreálni egyébként, amin meg is lepődtemSzóval lemezképet nem csatol fel nálam automatikusan. Visszaraktam a 3.3.3-at amivel a probléma megszűnt és itt simán enged A és B betűjelekre is kreálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Gaming notebook topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest