Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
jockas
senior tag
Van egy kis gondom...hátha valaki már találkozott ezzel. Amíg HDD-ről ment a rendszerem ez a hiba nem létezett. Amióta SSD-n van a rendszer és van RAMDisk (valószínűleg e kettő közül valamelyik a ludas...én a RAMDiskre tippelek), azóta fagynak a Quake motoros játékok első indításkor mindenképpen. Quake 3, 4, SoF2...az elején a initialized kis ablaknál egy kis ideig eljut, de aztán teljesen csontra fagy a gép. Csak Reset segít. A SoF2-nél megtudtam azt oldani, hogy a játékot safe mode-ban indítottam el először és akkor nem fagyott le. Második indításnál már ment minden simán. Quake 4-et eltudtam indítani egy HDD-ről bebootolt rendszer alatt, de amikor másodjára indítottam el az SSD-s rendszerről, akkor ugyanúgy lefagyott. Quake 3 meg el sem indult a HDD-s rendszerről. Minden játék HDD-n van. Ezért az a tippem, hogy a RAMDisk kavar be...de mivel azt nem nagyon szeretném megszüntetni, ezért még nem próbáltam meg anélkül.
Ha esetleg tud valaki valami megoldást erre, azt szívesen venném. Quake 3-nál nem tudom még 100%-osan, hogy van-e safe mode, de eddig nem sikerült megtalálnom. Quake 4-nél szintén nem találtam ilyen indítási lehetőséget (és ahogy látom ennél nem is jelent semmit).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgatós találkozó
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Windows 11
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest