Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jockas
senior tag
Van egy kis gondom...hátha valaki már találkozott ezzel. Amíg HDD-ről ment a rendszerem ez a hiba nem létezett. Amióta SSD-n van a rendszer és van RAMDisk (valószínűleg e kettő közül valamelyik a ludas...én a RAMDiskre tippelek), azóta fagynak a Quake motoros játékok első indításkor mindenképpen. Quake 3, 4, SoF2...az elején a initialized kis ablaknál egy kis ideig eljut, de aztán teljesen csontra fagy a gép. Csak Reset segít. A SoF2-nél megtudtam azt oldani, hogy a játékot safe mode-ban indítottam el először és akkor nem fagyott le. Második indításnál már ment minden simán. Quake 4-et eltudtam indítani egy HDD-ről bebootolt rendszer alatt, de amikor másodjára indítottam el az SSD-s rendszerről, akkor ugyanúgy lefagyott. Quake 3 meg el sem indult a HDD-s rendszerről. Minden játék HDD-n van. Ezért az a tippem, hogy a RAMDisk kavar be...de mivel azt nem nagyon szeretném megszüntetni, ezért még nem próbáltam meg anélkül.
Ha esetleg tud valaki valami megoldást erre, azt szívesen venném. Quake 3-nál nem tudom még 100%-osan, hogy van-e safe mode, de eddig nem sikerült megtalálnom. Quake 4-nél szintén nem találtam ilyen indítási lehetőséget (és ahogy látom ennél nem is jelent semmit).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Arc Raiders
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest