- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Socket AM4
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hővezető paszták
Aktív témák
-
Joei
újonc
Sziaztok ,
Előre is elnézést kérek , de már nem tudtam hova máshova fordulni a bajommal , mint hozzátok.
Adva vagyon egy elég régi alaplapom ( MSI H55M - P31 ) , amibe szerettem volna kicsit upgradelni a memóriát. Rendeltem is ugyan olyan gyártmányút , mint amilyen benne van ( régi : 2x2GB KINGMAX , 1333Mhz , új : 2x4GB KINGMAX , 1333Mhz ).
A problémáim ott kezdődnek,hogy amint kicserélem a régi memóriákat az újakra , tönkremegy minden. Ha mindkét modult a helyén van ( 2x4GB , Dual changel-ben ) a BIOS indulásakor lefagy a gép.Nem csinál semmit , nem dolgozik , csak megáll a BIOS képernyőn. Ha csak egy modult rakok a gépbe,akkor meg a Win7 indulása előtt , kék halál-al rebootolja a gépet és bármit csinálok , mindig ide jutok.
Próbáltam már a BIOS-t resetelni a gyári paraméterekre,de az se segített.
Tudnátok nekem segíteni , hogy megoldódjon a problémám ?
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged