Aktív témák
-
Amigo78
senior tag
na eldöntve spire uis az x800asokon a ramok eltolva vannak igy ez a modszer nem fog mükszeni:( mindenképpen ragasztani kell meg aspire cucc kb feleannyi:DD
-
Amigo78
senior tag
Igen köszike ezaz............!! elég borsos az ára de majd :) a felragasztás meg zalmannal.... nemtudom van e külön kétkomponensö pasztályuk de a kissebbik bordájukhoz adnak.... mennyiért vetted a spire cuccot?
Zalmannal az a bajom h a vgahütöjükhöz készült... igy a felsö bordák jelentösen kisebbek -
Grisha
tag
Hi all!
Nekem is Spire ramcool van. Nagyon jó, de a szétfűrészelésnél nagyon kell vigyázni. Először is körbe kell tekerni szigetelőszalaggal az egészet és úgy vágni. Én 5bordás darabokra vágtam, így a feléből pont kijött a 4 chipre. Ha nem tekered körbe siggel akkor a fémpor alámegy a fedőfóliának, minden igyekezet ellenére, és ezért nem lehet tökéletesen feltenni, vagy egy idő után leesik. Ez van nálam. Az egyik borda ''lenyílt'', csak az egyik fele tapadt oda. Csak 2 hónap után vált le és én már elajándékoztam havernak a másik csíkot. Nem tudjátok, hogy mivel lehet visszaragasztani, és, hogy hol vehetek olyat. ? -
Amigo78
senior tag
szal láttam itt a PH-n 1 linket nem tudom melyik topikban.. na valami ram bordák voltak.... réz is meg alu is.... kis drotszerü csipeszel kellet odafogatni ....ha valakinek rémlik kérem ne kiméljen...:D
-
Re-Tech
aktív tag
http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=139&code=013
-
Amigo78
senior tag
Na? valami konkrétum? senki nemtudja a linkjét annak a membordának?
Volt Réz meg alu is -
vmaxter
tag
Azt egyébként megtudja valaki mondani mi az a zajszint ami már halknak mondható?
-
vmaxter
tag
Ha megtudsz valamit értesíts légyszi!
köszi -
ZolDog
tag
Hali!
Ilyesmire nekem is szökségem lesz, mert a Sapphire 9800Pro memóriái ontják magukból a hőt! Rendesen fűtök vele :)
Ha jól tudom, az Aliencomputers-nél van rézból készült is. Ma megyek megnézni. -
vmaxter
tag
Sziasztok!
Chaintech G4 Ti4200-höz kéne nekem valami csendes hûtô. Az eredeti ami rajta volt, nagyon gáz, sípol mint az állat.
Ha van valami ötlet hol tudok ilyez venni, azt megköszönném.
Köszi. -
Re-Tech
aktív tag
Zalman most fogja kihozni külön is a BGA-ram hűtőjét, amit a 80D-HPhez is adnak. Szerintem várd meg azt, max. 1500 píz lesz majd szerintem.
-
degu
senior tag
Valamelyik srac /asszem Fless gyart rezet is,meg alut is occsoer.../
-
Spire RamCool?
És feldarabolod. Az ha jól tudom, BGA-ra rámegy. Kétoldalas ragasztóval megy rá, szal könnyen lejön.
Nálunk 610 HUF egy doboz, amibe két hosszú borda van.
Üdv: Balu -
Dufresne
addikt
Énse láttam még ilyesiből réz-t. Az új zalman VGA hűtőhöz is alu ram hűtőket adnak, szóval szvsz addig úgyse tudod húzni, amihez nem elég egy normális alu borda. Vagy ha igen, ott már nem a hűtéssel van a gond, hanem a ram nem bírja...
SZvsz bőven jók ezek az alu cuccok is rá, amit zalman gyárt pl -
Amigo78
senior tag
senki?
-
Amigo78
senior tag
Tudna nekem mondani hütöbordát ami BGA tokozásra megfelelö? Coolrmaster alacsony.... láttam itt valamelyik topikban 1 bordát ramra amit kis csipeszel kell felfogatni.... csak nem tudom melyikben...:(
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardcore café
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest