Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabi1
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszi az elsőt megtaláltam, csak az a kis mozdonyos ikon nem volt aktív, de rájöttem, hogy a lakat kinyitásával aktív lesz és onnantól jön a mozdonyos, vagonos tábla.
Free Roamban már szépen megy a vonat és egyéb tereptárgyak telepítgetése.
Career Scenarioban még nem, de gondolom ott nem elég mozdonyvezetőt pakolni a masinába, hanem valami feladatot is ki kell adni neki, ezt majd még próbálgatom. Standard Scenarioban is vélhetően hasonló lesz a gondom.
Hogy kompatibilisek-e a letöltött dolgaim, arra csak azt tudom mondani, hogy vélhetően igen, mert az általatok linkelt oldalakról a TS13-hoz letölthető addonokkal próbálkozom.Azzal a managerrel egyáltalán nem megy a dolog, pedig írja, hogy települt a járgány.
Ma reggel sikerült egy kék mozdonyt - amerikai oldalról - telepítenem, de úgy, hogy a mappáit ízekre szedtem és rakosgattam közvetlen RSC-be is, majd Keithmross mappába is és még néhány helyre, majd ma megnézem, hogy melyik az a mappa, ami kell neki. Azonban ez a mozdony csak abban a játékban jelenik meg, ahová felraktam a kocsijaival együtt. A Quick Drive-ben és a másik 3-ban sem látható a kiválasztható mozdonyok között. Más mozdonyok meg megjelennek egyből a kiválaszthatóak között, főleg amelyek az említett 3 mappából állnak Assets, Manual,Content.Végigolvasva a fórumot láttam, hogy Te vagy itt az egyik legnagyobb szakértő ezért külön köszönet, hogy foglalkozol lámaszintű kérdéseimmel.
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest