Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ott megtaláltam, hála kitűnő nyelvérzékemnek, meg az "mire való ez a kapcsoló" stílusomnak.
Esetleg nincs valami átalakított scenariod, amiben LE3400-é a főszerep? Vagy csak simán lecserélem bármelyik beépített scenarioban a mozdonyt, működni fog?
Innét a Ruhr Sieg magyarosított pályát próbáltam legutóbb beüzemelni, de csak fekete képet kaptam, fehér vonalakkal a felső vezeték helyén. Esetleg azért, mert nincs meg hozzá az alap pálya (ugye azt is kivették TS2013-ból már
)?Pedig mintha már lett volna Rail Simulatorhoz is taurus (ingyenes), bár lehet, hogy msts-ből maradt meg a két zöld óra emléke.
Új hozzászólás Aktív témák

- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Esetleg nincs valami átalakított scenariod, amiben LE3400-é a főszerep? Vagy csak simán lecserélem bármelyik beépített scenarioban a mozdonyt, működni fog?
)?