- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- DUNE médialejátszók topicja
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
Hi.
Szerintem az oldalsó 8 centis venti miatt nem fér el! Már 1 ember írta itt a topicba hogy leszedte és kívülről fogadta fel a ventit mert a videókártyától nem lehetett becsukni az oldalát.
szerk.: szerintem nézz valamilyen nagyobb házat. először a cooler master palettáján nézz szét szerintem
. -
Dani_kp
addikt
A raidmax egyáltalán nem gagyi aki azt mondta vagy irigyel téged h olyat veszel vagy van neki másik....
1. Nem tudom h milyen konfigod lesz, de elégnek kell lenni a 450W-nak (sztem csak akkor kell nagyobb ha 2 db vga megy bele meg vmi nagy fogyasztűsú proci pl. egy c2q
+vízhűtés)
2. Szabvány alaplap szóval tuti jó lesz bele....
-
Dani_kp
addikt
Érdemes biza, főleg hogyha többször szeded szét a gépedet. mint mások.....én ha vennék most gépházat tuti azt vennék.
Jah és nem kevés a 8 cm-es venti hátra, mivel az ugy is csak kifelé kavarja a levegőt (+ az újabb tápokon van 12 cm-es venti ami szintén huzza el a proci elől a meleget), de ezen kívül van 2 venti ami meg befele forgatja. természetesen ezeket megfordítva ellentétesen végzik a dolgukat
. a jó szellőzesen kivül az a nagyon nagy előnye h könnyen hozzá lehet férni az alaplaphoz. Plussz szerintem nagyon "elegáns" és a plexi is az oldalán fokozza a kinézetét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
Majd tegyél fel róla képet!