Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
LucifeI2
üzenetére
Nekem is ninja-m volt, de az újabbik fajta. Miért lenne gagyi? szerintem nagyon jó
. Nekem nem volt nehéz leszedni az oldalát persze eleinte bűvészkedni kellett vele, de nem nagy ördöngösség
, kicsit hátrahúzod annyira h kiakadjanak a kis fülecskék amik kapaszkodnak a házba, utána meg húzd magad felé az oldallapot és már le is szedted
, illetve az oldalsó venti se volt hangos. A venti problémára most így hirtelen 3 ötletem van:
1. szedd le a porvédőt! úgy se sokat ér.
2. (ha az 1. nem hozna eredményt
) Rakj ellenállást a venti kábelébe, úgy mint a hátsó 120-asnak
.
3. ami költséges...veszel másik ventit
.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nekem nem volt nehéz leszedni az oldalát persze eleinte bűvészkedni kellett vele, de nem nagy ördöngösség
, kicsit hátrahúzod annyira h kiakadjanak a kis fülecskék amik kapaszkodnak a házba, utána meg húzd magad felé az oldallapot és már le is szedted
, illetve az oldalsó venti se volt hangos. A venti problémára most így hirtelen 3 ötletem van:
) Rakj ellenállást a venti kábelébe, úgy mint a hátsó 120-asnak
.
.