Hirdetés
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Házimozi belépő szinten
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Hobby elektronika
- Mini PC
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuc
csendes tag
válasz
martin555
üzenetére
Igaz, hogy nekem Nvidia vezérlővel volt hasonló probléma, de hátha segít. Nekem sem látta a vinyót. A driver betöltésekor 2 közül lehetett választani. Asszem egyik a Raid driver a másik meg valami Mass Storage Controller, vagy valami ilyesmi. Ha csak az egyiket töltöttem be , nem ment. Csak úgy működött, ha mind a kettőt betöltöttem szép sorban egymás után. Így már felismerte.
-
Tuc
csendes tag
válasz
Chieftec
üzenetére
Saját tapasztalatom az, hogy a windows alapsebességénél nem lesz észrevehető a sebességnövekedés, 1 Gb rammal szinte semmi. Mondjuk a legtöbb felhasználónak tényleg felesleges a RAID-0. Játék betöltés egy kicsit gyorsabb lett. Aminél észrevettem,hogy gyorsabb: DC Hash-elés, másik vinyóról másolás, videó feldolgozás, defrag ... Kb eddig ennyi! De ha már egyszer megcsináltam kiváncsi vagyok, hogy mennyire jön be az ''ördög falra festés''. Mondjuk a fél éve fejlesztgetett programot én sem azon tartogatom, az biztos. Jöttök itt a százalékokkal, nekem eddig kb. az eddigi 15 vinyómból egy sem romlott el. Persze lehet, hogy csak mákom volt, van egy olyan, hogy Murphy törvénye ...
-
Tuc
csendes tag
Én nemrég raktam össze egy ilyen ilyen RAID-es cuccot. 2x 250 GB Samsung SATA2-es winyó RAID-0 -ban az NV-Raid vezérlőn (Asus A8N-SLI Deluxe), ehez nem kell külön driver, meg ahogy elnéztem csak ez SATA2-es, a másik csak sima SATA. Az 500 GB-ot sikerült 4 felé particionálni. Teljesítménynövekedés azért van rendesen, csak nem biztos, hogy mindenki ki tudja használni. A töredezettségmentesítés mondjuk igen gyorsan lemegy, úgy pakolgatja a cuccokat mint állat. A Sandra 109 MB/s ot mért, ez a harmadik helyen volt. Ilyenek voltak előtte mint 4-szeres RAID-0 , meg 2-szeres U-SCSI RAID-0. Mondjuk elég nagy szenvedés volt, de a végén sikerült. A windows telepítéshez RAID driver lemezt kell csinálni meg hasonlók.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- Windows 11
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest