Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xuldar
addikt
Köszönöm a gyors választ. A portok miatt nem aggódom, mivel a mostani alaplapomon is változtak menet közben. Mikor betettem a gépbe az SSD-t, a 0. portra kötöttem. Addig a 0-on és az 1-n volt a tömb, lehúztam őket, majd win telepítés után visszadugtam az 1. és 2. portra. A sorrend sem biztos, hogy maradt, mivel nem jelöltem meg a kábeleket, akár fordítva is lehetnek az eredeti állapothoz képest, mégsincs semmi problémám.
Mindenesetre most nincs kb. 600GB szabad helyem és egy teljes napom egy biztonsági másolat elkészítéséhez.
-
xuldar
addikt
Az lenne a kérdésem, hogy a jelenlegi alaplapom ICH10R déli hídjára kötött RAID1 tömb változtatás nélkül áttehető-e egy Z87 chipsetes alaplapra. Mindkettő Intel és ugyanazzal a driverrel működnek. Szétesik a tömb, ha simán átdugom az új lapra a két winchestert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest