Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
george11
addikt
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Egyszer szívtam hasonlóval, de csak egyik irányban volt nagyon laasú. Akkor annyi volt a megoldás,hogy a swap file-t át kellett tennem a másik meghajtóra.
De nálam egy raid tömb és egy sima HDD közt volt ez. Egy próbát megér azért.
-
george11
addikt
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Úgy veszem észre,hogy nálam is segített a dolog.
Bár itt a két vinyó teljesen egyforma,de valahogy mégsem tetszik neki az UDMA6
Eddig is csinálhatta ezt a dolgot,csak ez a progi ami a hibát jelezte nem volt bennt az automatikusan iduló progik közt, ezért nem kiabált,ha baj van.
Abból gondolom,hogy meglehetett a hiba korábban is,mert volt olyan amikor 4-5sec-re szinte minden lemezművelet leállt, aztán ment tovább,mintha semmi sem történt vola. Namost ez a progi is ilyenkor szokta feldobni a kisablakot,hogy bajság van.
Egy szó,mint száz, köszönöm mindenkinek a segítséget

-
george11
addikt
válasz
liksoft
üzenetére
Melege tuti nincs,mert világ életében hűtve volt/van. Kézmeleg mindkettő. (everest szerint 37-38 fok)
A kábelcserét megjátszom vele,hátha segít.(bár mióta összreaktam a rendszert meg sem lett moccantva a kábel(egy-egy 90Cm-es csőkábelen figyelnek)
Smartot meg figyeli az említett program is,de Everest-ben is meg tom nézni, és mindenre azt írja,hogy jó.
Ha továbbra is hernyózik,akkor a ''beteg'' vinyóból lesz hurcolásós vinyó(eladni úgy nem akarom,hogy tudom,hogy rossz)amíg meg nem hal,a másikat meg eladom,és veszek újakat.
Köszönöm a segítséget
-
george11
addikt
Hello mindenkinek.
Egy gyors kérdésem lenne.
Vagy egy SIL0680 ''raid'' karim, rajta 2db. 80 gigás Maxtor Raid0-ban(mindkettő masterként). Namost az utóbbi időben, olyan mókákat ír ki a windowsos progija(Silcfg for medley),hogy ''medley detected a new event''. Megnéztem az errorlogot,és ez fogadott:
05-June-2006 10:00.15 SiICfg Event Logger Started
05-June-2006 10:00.15 SiICfg Event writer starting up.
05-June-2006 10:52.47 Warning - Ultra DMA mode downgraded.
The secondary master on adapter 0 Ultra DMA mode changed from 6 to 5.
Megnéztem,és a sec.master vinyó visszaváltott UDMA5-be, a pri.master meg maradt UDMA6-ban. Az összes SMART érték jó,de ezt mostmár minden nap eljátssza velem.
Tegyem át mindkét vinyót UDMA5-be, vagy gondolkozzak, azon,hogy új vinyók/raidet bontok ???
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest