Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Kössz a segítséget

Na, szóval:Van egy silicon image karim. Kábelenként 1 vincsi. Alaplapra 2 cd-rom van kötve. A mobile rack pedig a primary kábel masterére. Próbáltam a secondary kábelre is kötni,de tök ugyan az.
Megfordult a fejemben, hogy talán fel kéne másolni a rack-ben lévő vincsire rendszerindító file-okat pl: ami a jelenlegi c:\ -n van ( c:\win98, d:\winxp )
És belövöm, hogy az e:\-n keresse az oprendszert. (mert szerintem a rackben lévő szeretne a c: lenni)
A gond szerintem csak az, hogy a meghajtójelek felcserélgetésével borulna az egész rendszer. (nem találná a d:\ ***** kezdetű dolgokat)
Vagy rosszul gondolom ?

Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- További aktív témák...
- Eladó több db külső merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1TB-2TB SAMSUNG 980 / 980 PRO SSD! GARANCIA/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! FRISS FIRMWARE! 6 HÓ GAR!
- Eladó SK Hynix PC801 2TB M.2 2280 NVMe PCIe Gen4x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest