Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• keIdor
    titán

Igazából én sem szeretek konzolon játszani. Nem csak fps-t, semmit. Pont az tetszik a PC-ben, hogy buherálható, testreszabható, ezerféle más dologra is használható univerzális "izé". :)

Előnyét a konzolnak igazából nem látom, az árát leszámítva. Ezen kívül szvsz csak hátránya van. Sokan sokszor említik, hogy fotelben ülve, nagy tévé előtt hátradőlve milyen kényelmes játszani. Nos, semmi nem akadályoz meg abban, hogy rákössem a gépemet a plazmatévére, odahúzzak elé egy kanapét és rádugjak egy kontrollert, szóval ezt a gyakran hangoztatott álláspontot sem tudom elfogadni. :)

Nem akarok egy újabb kört ezzel kapcsolatban már lefutni, #389-ben említettem mi az előnye, berakod, megy, happy vagy és a grafika se rossz.
    PC-n szebb az esetek 90%-ban, oké, de nem mindenkit érdekes a grafika fétis.
    Amíg a konzolos meló után hazamegy, berakja a lemezt és játszik, addig a PC-s hazamegy és lehet 2-3 órát is szenved mire sikerül játszani is a játékkal. Közben meg elmegy egy napja tök feleslegesen. (vagy több, SzlobiG a hang miatt most se tud játszani a játékkal pl.)

Aki nem veszi észre a konzolnak ezt az előnyét, azt túlságosan elfogult már a PC-vel és nincs miről beszélni vele. Pont.
    Akinek nem tetszik a controller irányítása azt megértem, de ott is gyakran csak a hozzáállással van baj.

Új hozzászólás Aktív témák