- Házimozi belépő szinten
- Analóg fényképezés
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Billentyűzetbe oltott számítógép: itt a Raspberry Pi 400
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Hát, hallod most én is újratelepítettem a gamét, frissen telepítve a 11.11-es diver, a játék patchelve van és használhatatlan!
A 11.10-es driverrel megvolt a 40 FPS-em 1280*1024-ben high-on, most meg ugyan ilyen beállítások mellett van 15!
Ráadásul minden forduláskor 1-2 másodpercig töltögeti a texturákat a gép, meg néha meg is akad.
Egy rakás szar ez a játék úgy, ahogy van!
Le is töröltem a francba. Minden más játék, pl: MW3, BF3, NFS Run, tökéletesen megy, akadás, lassulás nélkül, ez meg itt szarakodik nekem!
Muszáj lesz nVidia kártyát venni, minden játékot az szponzorál, az ATI-val meg csak a szívás van állandóan! Persze ez az nVidia és az általa "lefizetett" fejlesztők hibája, nem az ATI-é.
Új hozzászólás Aktív témák

- Motoros topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Analóg fényképezés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest