- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Sweed
csendes tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, van e ötletetek miért akadnak/szaggatnak a videó lejátszások a youtube-on de bármilyen webes videó lejátszásnál, főleg hd módban.Google chrome-ot használok de néztem már IE-ben is. HDD-ről lejátszott *.MKV-nál is jelentkezik, bár azoknál nem olyan mértékben. A kártya a köv. gépbe van belerakva:
CPU:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2.3 GHz
6 GB DDRII
Windows 8 pro 64 bit eredeti. 1 hete telepítettem.Ez egy hp compaq dc5750 gép. Low profile-os vid. kártyával. Nem mai darab, de a videóknak simán mennie kéne szerintem.
Jelenleg 14.4 es catalyst van rajtam de próbáltam régebbiekkel is. Alaplapi videó kártya nincs telepítve rendesen, illetve a Dev. manager-ben egy bizonyos video controller nevű összetevő sincs telepítve mert még hardware ID alapján sem találtam hozzá eddig normális drivert. De ha a Biosban kikapcsolom a sorrund viewt akkor ki kapcsolja az alaplapi kártyát is és ezek el is tünnek a Dev. managerből. Directx-nek ehhez van valami köze?
Köszi a Válaszokat előre is!
Gábor
Aktív témák
- Társasjáték topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Milyen monitort vegyek?
- Mazda topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Founders Edition RTX 3090 24GB
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, dobozos, garanciás (2026.04.29)
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő