- Milyen TV-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
Itt kérdezd meg.
-
Sweed
csendes tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, van e ötletetek miért akadnak/szaggatnak a videó lejátszások a youtube-on de bármilyen webes videó lejátszásnál, főleg hd módban.Google chrome-ot használok de néztem már IE-ben is. HDD-ről lejátszott *.MKV-nál is jelentkezik, bár azoknál nem olyan mértékben. A kártya a köv. gépbe van belerakva:
CPU:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2.3 GHz
6 GB DDRII
Windows 8 pro 64 bit eredeti. 1 hete telepítettem.Ez egy hp compaq dc5750 gép. Low profile-os vid. kártyával. Nem mai darab, de a videóknak simán mennie kéne szerintem.
Jelenleg 14.4 es catalyst van rajtam de próbáltam régebbiekkel is. Alaplapi videó kártya nincs telepítve rendesen, illetve a Dev. manager-ben egy bizonyos video controller nevű összetevő sincs telepítve mert még hardware ID alapján sem találtam hozzá eddig normális drivert. De ha a Biosban kikapcsolom a sorrund viewt akkor ki kapcsolja az alaplapi kártyát is és ezek el is tünnek a Dev. managerből. Directx-nek ehhez van valami köze?
Köszi a Válaszokat előre is!
Gábor
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest