Hirdetés
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Hobby elektronika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
RED FeZo
csendes tag
csak keress rá a témára, főleg arra hogy miképp hekkelték át a biost. Mindössze egy bit van átállitva (tuning lock). Hexa editorral ess neki és javitsd vissza, ekkor olyan lesz mint az eredeti. Ezt még RadEdittel megnyitod, ekkor a checksumot ujraszámolja és lőn.(fontos! ezzel már beszoptam 1-2x) Aztán beflash és tutira jó lesz...<egyebet nemtok elmondani>
ja mégvalami:
www.guru3d.com
www.radeon2.ru
ezeken asszem fent vannak a kivánt cuccok
FeZo___egy radeon guru -
Bogie
csendes tag
Bistos sok ilyen téma volt előre is sorry mindenkinek
A bajom:adott egy EXCALIBUR RADEON 9500 pro 128(3.3 infeon) amin biost frissítettem(sajnos a régit nem mentettem el,már le is hülyéztek a fórumban is sokszor) és akárhonnan akármilyen biost szedek le próbáltam atiflashel meg mással is,szinte minden bios fajta megvan,de nem akar menni jól egyikkel sem,sőt mindegyikkel rosszul megy,mindíg 9700 pronak ismeri fel és már a windows első 10 másodpercében elszáll(elkenődik).Próbáltam manuálisan is 9500 pronak telepítei,az sem jó.Valaki adhatna egy jó tippet vagy jó biost vagy egy jó helyet ahol ezt meg tudnák csinálni.
Előre is köszi
Aktív témák
- ASUS CERBERUS GTX 1050 Ti OC 4GB
- Inno3D RTX 2070 Twin X2 / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Triple Fan OC - Garis 2028.10.01. -ig - Eladó!
- Eladó ASUS GeForce RTX 3090 Ti 24GB GDDR6X OC (ROG-STRIX-LC-RTX3090TI-O24-GAMING) Videokártya
- Eladó GARANCIÁLIS Asus ROG Astral Nvidia Geforce RTX 5080 OC 16gb
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest