- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pentax DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
14:00-kor keltem, ma. Még formában vagyok. Megnéztem és nem változik. Gyanakodtam erre az izé kijelzőre a monitoron, de azt nem hiszem el, hogy ez 75 Hz. Vibrál mint állat és 800 X 600-on is csak 60 Hz-et nyom. A bajom még az, hogy nem kattan a monitor üzemmód-váltásnál. Ez egy régebbi masinéria és akkorát kattant a régi gépemen, hogy majd kiugrottam előle...
-
Vitus
őstag
Rakjad fel ezt a progit:
[L]http://vituska.fw.hu/apps/Refresh.rar[/L]
És minden egyes felbontáshoz és színmélységhez állítsad be amit tud a monitorod. És az minden mást felülír és akkor csak azon a frekin megy a cuccod mindenhol. -
Zoz
őstag
Én ezt használom ilyen probléma ellen:
http://www.pagehosting.co.uk/rf/ -
Sick Boy
őstag
Hal. MOst vettem új vasat (Abit NF7-S, Barton 2500+, 256 DDR 400RAM, HIS Excalibur Radeon 9600 VGA, Windows XP). Régebbi monitorom van (Mag Innovision MX17S) és ezt nem kezeli az XP. Letöltöttem hozzá Drivert a gyártó honlapjáról, fel is telepítettem, de csak 60 HZ-en járatja a képernyőt, hiába állítom át a frissítést, az xp is átállít vmit, de a monitor nem kattan és ugyanúgy vibrál a kép, pedig a Windows szerint 75 Hz-en van. Na ez szép mondat volt. Szóval ezen a monitoromon van egy visszajelző LCD, ami megjeleníti az üzemmódot, szóval ilyeneket ír ki, hogy ''Non-Interlaced, 1024 X 768 60Hz''. A régi gépem (Cel 400, S3 Savage 3D, Win98) jól tudta kezelni a monitort és a visszajelző is korrekt értéket mutatott. Próbálkoztam ezzel a Radeonator Lockerrel is, de még játék alatt sem állítja át a herzeket. Legújabb Catalyst-tal se változik. Mit tegyek? Segítség! Kifolyik a szemem! Köszönöm szépen a fáradtságot, ha utánanéztek ennek. Kösz Kösz Kösz. SickBoy
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bluetooth hangszórók
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest