Hirdetés
Aktív témák
-
joghurt
addikt
> Másrészt aki betartja, az legalább annyira veszélyes, mint az ,aki nem.
Ne általánosíts, kérlek! Én nem azért tartom be a szabályokat, mert amatőr vagyok. Hanem többek között azért is betartom, mert egy úrvezetői jogsit kibélelhetsz, hogy visszaadja a rendőr, de a hivatásos jogsimmal ez kicsit nehezebb lenne. Ráadásul ha netán újra kellene vizsgázni, az sem két fillér lenne.
Ugyanakkor tartom magam ahhoz, amit még anno vezetéselméleten mondott az oktató. Ha mögöttem valaki jön, mint egy állat, természetesen megtehetném, hogy feltartom, és rákényszerítem a szabályos sebességre; de azért mégsem tartjuk fel az ilyeneket, mert azt nem tudhatni, hogy nem épp kórházba száguld-e valakivel.
Másfelől meg miért lennék veszélyesebb azzal, hogy mindig használom az irányjelzőt, megadom a jobbkezet, betartom a jobbratartsot és nem előzök záróvonalon át? -
joghurt
addikt
Most lehet, hogy nagyon laza csávó vagy, és nagyon jó fejnek gondolod magad, hogy száguldozol, de vajon gondoltál-e már azokra, akiknek az életét ezzel veszélyezteted? (Saját magaddal azt csinálsz, amit akarsz; tekeredj fel nyugodtan az első fára!) :(((
Amúgy meg ne fossál a sebességméréstől: Amíg volt és jelenlegi főnökömnek is megvan a jogosítványa, addig a rendőrök csak a napot lopják, és nem szűrik ki a száguldozókat. :( :O
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest