Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
Énis ezt a modszert használom,a rekk eredeti venticsatijáról megy egy 8as GT silentbalde előtte egy ellenállásal. A ventit a keret alsó merevítőjére fúrtam fel, szóval csak 2csavar tartja,de bőven elég, laposfejű csavar viszont nem árt ha a fiókot is be szeretnéd helyezni

[Szerkesztve] -
shteer
titán
a keret alá kell rakni 1 ventit (le is lehet szabályozni halkra), célszerű a rekket a házban legalulra tenni, így általában van hova felfogatni a ventit
és a fiókból nyugodtan tördeld, de inkább vágd ki a venti fölött lévő összes rácsot
szerk: nekem is így van most megcsinálva
[Szerkesztve] -
pawee
tag
hallo
én nem vagyok nagy tunigoló, meg átépítő se, de a rekk hűtése nagyon cseszte az agyam, hogy az szar...
utánna érdeklődtemés azt mondtaák hogy a rekk(nem a keret) aljában minden második rácsot kitöröm és rakok oda egy ventillátort...nahh , de ha én ez megcsinálom, akkor nem fogom tudni kihúzni a rekket, viszont, ha a keretre akarnám erősíteni, akkor nincs hely arra hogy fel erősítsem, szval mit ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robot fűnyírók
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Fűnyíró topik
- Path of Exile (ARPG)
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nekem alatta ki kellett vágni a ház lemezét, de így legalább 4 csavar