Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
Énis ezt a modszert használom,a rekk eredeti venticsatijáról megy egy 8as GT silentbalde előtte egy ellenállásal. A ventit a keret alsó merevítőjére fúrtam fel, szóval csak 2csavar tartja,de bőven elég, laposfejű csavar viszont nem árt ha a fiókot is be szeretnéd helyezni

[Szerkesztve] -
shteer
titán
a keret alá kell rakni 1 ventit (le is lehet szabályozni halkra), célszerű a rekket a házban legalulra tenni, így általában van hova felfogatni a ventit
és a fiókból nyugodtan tördeld, de inkább vágd ki a venti fölött lévő összes rácsot
szerk: nekem is így van most megcsinálva
[Szerkesztve] -
pawee
tag
hallo
én nem vagyok nagy tunigoló, meg átépítő se, de a rekk hűtése nagyon cseszte az agyam, hogy az szar...
utánna érdeklődtemés azt mondtaák hogy a rekk(nem a keret) aljában minden második rácsot kitöröm és rakok oda egy ventillátort...nahh , de ha én ez megcsinálom, akkor nem fogom tudni kihúzni a rekket, viszont, ha a keretre akarnám erősíteni, akkor nincs hely arra hogy fel erősítsem, szval mit ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nekem alatta ki kellett vágni a ház lemezét, de így legalább 4 csavar