Hirdetés
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT #25720 üzenetére
Én bízom benned annyira Brian, h ez a kijelentésed: Bye-Bye All!!! csak 1 Lhamarkodott kiszólás volt és nem gondoltad komolyan (ugye nem?
)!!!
Részemről bármikor tudok
ni!
2 dolgot kell csak Ldöntenem:
- Tunngle, vagy
- GameRanger.Mind a 2 megy Professional-ban, csak annyi a különbség, h Pro.-ban nem tudok videózni (nem tudom miért, ne kérdezd. 1szerűen 1 idő után (mondjuk 2-3 kör) annyira belassul (leesik az FPS), h játszhatatlan, úgy + nem sok értelme van!
Ultimate-ben viszont a Tunngle nem akar Lindulni (ezt sem tudom, miért ne is kérdezd -valamiért nem találja a saját adapterét-), ezért ott GR-ben tudok
ni + videózni is, akár 10 körön keresztül!
Ráadásul gond nélkül fut és semmi baja!
Pedig a Fraps így van beállítva: Full size (1920*1080) és 100 FPS.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT #25714 üzenetére
Ezek szerint akkor "csak" én vesztettem L a személyes varázsomat, mert az utóbbi időben hiába írtam, h hol és meddig vagyok (sok* a 15-20 perc helyett 40-et is vártam), szó szerint nem jött a kutya sem!
Ilyen előzményekkel 1 idő után persze hogy LvesztM a lendületet és valahogy értelmetlennek tűnik még az is, h egyáltalán kiírjam (mert minek?)!
+jegyzem: én eddig is és ezután is fogok
ni minden nap, amikor csak van rá lehetőségM!
Ezt írod: viszont ha ide mint mindig be van írva, hogy jönnék játszani van-e vki akkor ha van úgy is meglátszik mert jelzi előre valaki vagy ilyesmi.
Igen én pontosan ezt szoktam tenni! kiírom, mikortól és hol vagyok! Ennek ellenére nem jött senki, volt olyan is hogy zsinórba 2 héten keresztül sehol senki!
Természetesen nem tagadom, volt olyan is, h kiírtam és mégse voltam, mert közbe jött valami, amit nem tudtam előre. Ilyen helyzetben, ha tudtam ki is írtam, h sry! De volt olyan is, h nem volt rá lehetőségem sem és olyankor nem írtam ki! Ezekért +int csak sry!
-
intercooler
őstag
válasz
Brian_GT #25718 üzenetére
Jó látom, és mi ezt honnan tudjuk hogy ott vagytok 8-an?? mivel jó formán csak zyl ír be mikor hol van?
De ezért lenen jó az xfire mert ott látnánk ki játszik, kivan fent stb (de mintha erről lett volna szó) de ha nem hát nem.
De nem akarok erröl vitatkozni úgy hogy ezt itt zárom is
Én csak azt akarta hogy könyeben megtaláljuk 1mást.....
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT #25684 üzenetére
Lehet, h téves, de a gyakorlati tapasztalat(-om) azt mutatja, ha csak bezárom a szobát és kiválasztom a másikat, akkor ott csak egyedül jelenek meg oldalt, még az-50 fős szobában is és mindaddig nem látok senkit (szerót sem a GRID-ben), ameddig újra nem indítom a Tunngle-t!
De ha gondolod kipróbálhatjuk!
Lépj be az egyik szobába (de ne az alapszobába) írd, melyikbe vagy.
Én belépek 1 másikba, bezárom, belépek abba amelyikbe te vagy. Nem fogjuk látni 1mást!
Cáfolj rá!
Én örülnék a legjobban, ha neked lenne igazad!
Én is tudom, h ki X-LM és választok másikat!
Nekem úgy nem működik, ill. szobát váltani tudok, csak nem látok senkit!
Ha ez csak az én anomáliám, akkor nem szóltam és örülök, h másnál ez nem fordul elő. Majd csak megbírkózok a helyzettel! -
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Brian_GT #25613 üzenetére
A Tunnglés gurulásokhoz szólva.
Egy biztos, hogy egy kicsit más hozzáállást kell alkalmazni, hogy az ember jól szórakozzon.
Igazából két játék összegyúrásának fogom fel, és így még emeli is a fényét.
Az egyik játék, az autóverseny, a másik meg valamilyen "küzdő, harcoló" játék.
Sokan szeretik az ilyeneket is, ahol valahova el kell jutni, és közben az embert lövik, bombázzák, tapossák, és csak ügyességgel lehet tovább jutni.
A cél, kikerülni az akadályokat. Ha nem sikerül, mégsem hagyja ott senki a játékot, hanem újra nekifut, megpróbálja.
Itt is ezt a helyzetet nézem, és elsődleges a túlélés, és nagy értéke van akár a 3-4-5. helynek is. Mindenesetre nagyobb, mint abbahagyni a játékot.
Persze lehet, hogy akkora sérülést szerez az ember, hogy nem tudja folytatni, de ez is előfordul.
Főleg, ha ő maga is úgy közlekedik, hogy nem akar kicsit sem helyezkedni, engedni, hanem inkább a helyezésre tör.
Kezdünk szép számmal összegyűlni, és ha egy szerón 7-10 magyar van, akkor a "kritikus játékosok" úgyis lelépnek, mert érzik a túlerőt. És alkalmazhatnánk a "kitiltást is"
A normális, meg miért ne maradhatna.
Javaslom, hogy mindenki, akinek "idegességi" gondja van a Tunngléval, próbálja meg a könnyedebb, lazább hozzáállást.
Garantálom, hogy jól fogja érezni magát.
Nem egyszer, amikor ezerrel belémvágtak, és azt sem tudtam hol vagyok, csak mosolyogtam, hogy "na, ezt jól megkaptam"
Ha többször is, hát akkor többször mosolyogtam.
Jó gurulást mindenkinek!!! -
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT #25280 üzenetére
"... egyszerűen szóltam, hogy végre elfogadható szintű lett a játék."
Semmi gond Brian! Én is "csak 1szerűen" szóltam, h ez nem a Dirt3 Topic!
Am. hurrá! Akkor toljad! Ide + GRID-ezni gyere, szeretettel várlak!
Mellesleg 1. 000 éve nem láttalak!
Az én szerómat is látja mindenki! A gond nem itt van, hanem Hamachi-ban, de a szerómat ott is látja mindenki. A gondok ott kezdődnek, h én nem látom más szeróját a GRID-N belül!
-
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT #24436 üzenetére
Tunngle hez nincs semmiféle port dolog +adva a routerben! Legfőképpen, mert azt sem tudom mit kellene +adni (vagy +nyitni)! De ha leírod, melyik portokat kell port forwarding, DMZ stb beállítani, vagy Ngedélyezni, akkor +csinálom! THX! A Routerem:
TP LINK TL-WR1043ND.
-
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT #24242 üzenetére
Bár =re nem találtam még ki, hogy tudok jelszót adni a gurihoz, mert ha bárki bejöhet, az úgy nem az igazi! A jelszó részére ha valaki tud +oldást, az jó lenne!
Az is +oldás lenne, ha magának a szobának lehetne jelszót adni és máris +van oldva a dolog, mert akkor csak az lép be, akinek van kulcsa hozzá4 255-N 1 pályán? Király lenne!
Ltudnám képzelni! Lenne ám tolongás!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT #24171 üzenetére
Tisztelt GRID társadalom!
THX ALL FOR RACES & WILL BE GOOD MY FRIENDS!
Legalábbis, amíg nem lesz jobb! Ne adjátok fel a reményt, hátha mégis 1* csak....!
Mindent összevetve azért jó volt!
Sőt!!! Eddig a legjobb!
Szerintem azért időnként írhatunk ide 1másnak (remélem ezt az oldalt azért nem zárják be ugye???)!
-
-
válasz
Brian_GT #24148 üzenetére
Legalább megvárhatták volna, amíg megjelenik a GRID 2.
Mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy elég nagy felzúdulást fog okozni ez a lépés és a GRID 2 megjelenéséig visszakapcsolják a szolgáltatást.
Ha jól tudom, van LAN lehetőség az online résznél, ugye? Akkor ez azt jelenti, hogy elvileg Hamachin is lehetne tolni online, nem? Meg tudná ezt erősíteni valaki, aki ért a Hamachihez?
Egyébként köszönőm, hogy lefordítottad. Olyan tuskó voltam, hogy ezt nem tettem meg a többiek érdekében. Elnézést mindenkitől, akinek ezzel kellemetlenséget okoztam.
-
intercooler
őstag
válasz
Brian_GT #24092 üzenetére
A grafika nagyon szép az tuti. Nem tudom te hol mész meg m,ilyen szinten van törés meg minden koszolodás, meg ha pl már elhagyod a gumit nem sok esélyed van, az elöbb mentem 1 8 körös versenyt a végére már piros volt a motor és semminek, senkinek nem mentem neki már alig ment. A hangok szerintem jók igaz lehetnének jobbak is. A gymkhana nagyon bejön meg a drift is. De a legjobb este hóesésbe repeszteni. Az irányítás elöször furcsa volt de már kezdem megszokni kormányal G25. Végre kuplung és ha nem nyomod tényleg nem lehet váltani mint pl race07 be simán megy nélküle is
Összességében tetszik nagyon, igaz vannak hiányosságok pl rövidek a szakaszok kevés helyszín/autó de nem sokára jönnek a dlc-k aztán majd meglátjuk
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT #23949 üzenetére
Nekem Yamada 5.1 van. Képet is találtok 1 kicsivel előbb a kuckómról. Kb. 3 éve vettem 11. 990-ért! Belekötni nem tudtam (5-ös szint felett már az utcán is hallják, am. a 7.-n lakom). Alapból 2-sre van állítva, de 11-sig lehet tolni neki, de 6 felett már minden Lindul az asztalon!
-
-
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT #23658 üzenetére
Én + azért szoktam beírni, h milyen szeró van és nem tudok belépni, mert (viszonylag) sokakat ismerek és ha ismerős nevet látok, mindig +próbálok belépni! Az utóbbi időben elég sűrűn nem sikerül.
Én azt is Lfogadom, ha ilyenkor az érintett visszaírja, hogy: "sry, de most kettesben gyakorolunk" és pont!
-
Syrius XIX
addikt
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Brian_GT #23292 üzenetére
Ez is remek, köszönjük!
Most kezdődnek a jó idők, később sötétedik, én úgy gondolom,hogy fél 6 - 6-nál előbbi időt, nem nagyon érdemes megcélozni.
Természetesen itt a fórumon bármikor meg lehet beszélni előbbi időpontot is, ha valaki gurulni akar. Majd kialakul.
Én pl. ma 3/4 7 körül tudok jönni 1-1,5 órát kb.
Lássuk mi sül ki.
Csak mindig ki kell írni, ha kész a szeró, hogy mindenki lássa itt.Benjemin
Persze, azért van ez a fórum, hogy kommunikáljunk rajta.
Kérem a gurulni vágyókat, hogy egy rövid hsz-t eresszenek meg ide, ha készek a gurulásra. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
Brian_GT #23247 üzenetére
Jó bill, az biztos, mert már vagy 8-10 éves Genius.
Így néz kiSzerk:
Csak most jóval piszkosabb.
Meg nincs rajta a csuklótámasz, hogy az rFactorhoz a kormánynak legyen helye.
Mert azt viszont kormánnyal tolom. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
Brian_GT #23184 üzenetére
Természetesen a meccs után kell bármit is megbeszélni, és nem közben chat-elni.
Addig ki lehet bírni biztosan.
Elég zavaró a többieknek, és felesleges is írkálni addig.
Arról nem is beszélve, hogy válaszra készteti azt is, aki menne, de kénytelen válaszolni.
Én pl. nem válaszolok, ha nekem szól, hanem csak a végén.
Azonnal továbbmenni mindenkinek, ahogy tud, és akar. Persze lehetőleg"előzékenyen". -
Allien
veterán
válasz
Brian_GT #23178 üzenetére
Ráadásul, az egy (szerintem) extrém helyszín. Egymás mellet szinte kizárt, hogy be lehessen venni, max ha 10-l megyünk. Itt meg ugye start után nagy sebességgel zúgtunk bele (még ha hirtelen balra rántom a kormányt, akkor se veszed be azt a kanyart, mert nem bekanyarodtam volna, hanem keresztbe állok.).
Amúgy itt is SORRY. -
vviktor1
aktív tag
válasz
Brian_GT #23014 üzenetére
Minek ide a hamachi ? Ne bonyolitsuk kérem
Privát session, jelszót ide beírod (általános a grid e körökben) oszt jóvan, ez így bevált eddig, létszám is meg szokott lenni
Kocsi és pályakívánság részemről euro touring/lacettiHa sokáig nem az van úgyis osonok
JJ: Mi van a toca bajnoksággal ???
-
Matsushita
tag
válasz
Brian_GT #23007 üzenetére
Üdv Brian_GT!
Először azt hittem Syrius írta, mert az avatarotok u.a..
Engem érdekelne, de fogalmam sincs mi ez.
Megkérhetlek arra, írnál röviden arról ide a másik topikunkba, hogy mi is ez?
Csak 1-2 sorban, én nem várom el, hogy A-Z-ig elmagyarázd oldalakon keresztül.
Csak hogy valami képünk legyen róla, akik nem hallottunk még róla.
Tudom, hogy a Google a barátunk, de mégis jó első kézből infót kapni attól akinek már van tapasztalata, hogy mi is ez a Hamachi.Egy kliens vagy valami más segédprogram, esetleg server?
A választ és a segítséget előre is köszönöm!
-
-
zodo
nagyúr
válasz
Brian_GT #16998 üzenetére
Szia!
Örömmel hallom, hogy vannak akik visszatérnek a jó öreg, de mai napig helytálló játékhoz.
Kormány témakörben, ha van kedved és nem a "A nagy kormányos" topik-ot választod akkor itt szívesen látunk.
Ez olyan "szemetes vagy off" topik részünkre (ki minek hívja), hogy ebben a topikban csak a játékról szóljon a téma. -
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Brian_GT #2752 üzenetére
hát igen jó lenne egy kormány de lévén hogy eggyeltalán nem vok valami nagy autóversenyző fan nem adnék ki rá pénzt... Grid és TMU ami autós de utóbbihoz abszolút nem kell kormány.... sőt, el sem tudnák képzelni
meg gondolom itt is az olcsóbbak elég sz@rok lehetnek, sok pénzem meg ténylweg nincs rá-...
-
Enton
addikt
válasz
Brian_GT #2560 üzenetére
A pontokat számolja és nem felejti el! Sajnos kicsit lassu a szerver és nem mindig reagál rögtön. Eleinte én is szidtam, hogy léptem egy csomó szintet és utána meg "eltünt", de végülis meglett csak van hogy 1 napra rá vagy 2 napra rá írta föl, eddig ahogy néztem egyszer sem tünt el még pontom! Nem kell félni csak hát lassureagálásúhadtest a server.
(#2564) *Z/\ck*:
Itt van két kép, multiban HKS freestyle Drift 5 min:
-
Száni
tag
válasz
Brian_GT #2148 üzenetére
Hát az MI még hagyján, de az hogy a többi gépsárkány olyan mintha téglából lenne, az sokszor kiakasztott már. Ha bármelyiknek neki koccolok, akkor azok rendületlenül mennek tovább én meg pattanok le róluk (a legszebb, mikor valamelyik RWD gépet óvatosan megpöccintem hátul-oldalt, akkor is az én autóm pördül meg...
)
És köszi a MOMO tippeket, egész jól megy már kormánnyal, bár a hirtelen terhelésváltásoknál még könnyen megpörgetem az erős RWD masinákat
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Brian_GT #2148 üzenetére
én megvagyok elégedve az MIvel, én pont az ellenkezőjét tapasztaltam
amikor elöttem megy 2-3autó probálják egymást kerülgetni, elözgetni; mikor jön egy 90fokos kanyar akkor hátulról nem jönnek belém ugy mint egy állat, fékez az egész mezöny; meg ha az online játékosokból indulunk ki akkor az MI tökéletes, online 1000szer bénább versenyzöket találsz mint bármelyik MI a játékban
Az a legbosszantóbb mikor bazi hosszú LE Mans-i futam utolsó köreiben az MI nem tud téged kikerülni...nem kell neked kicsúsznod..elég ha nagyobbat fékezel a kanyar előtt mint ő és azon az íven vagy ahol ő...ő nem fog előbb fékezni mert te ott vagy...úgy neked megy mint a szél. ha pont mögötted van, és ha hirtelen váratlanul nagyon lefékezel, akkor még szép hogy beléd megy; az én tapasztalatom itt is más, belém nem igazán jönnek ilyen helyzetekben sem; nem lehet hogy normál fokozat alatt játszol? én serius, savage (remélem helyesen írtam le) fokozaton nyomom, lehet hogy itt jobb az MI?
itt lentebb megemlittették hogy kicsusznak ez ellenfelek, hát igen, megesett hogy 3. helyen mentem és az elöttem lévő 2versenyzö annyira megakarta elözni egymást hogy kicsuszás lett az eredménye és nyertem
11szezont mentem eddig, és nekem nagyon tetszik a játék, iszonyat hangulatos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest