Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Brian_GT #23178 üzenetére
Ráadásul, az egy (szerintem) extrém helyszín. Egymás mellet szinte kizárt, hogy be lehessen venni, max ha 10-l megyünk. Itt meg ugye start után nagy sebességgel zúgtunk bele (még ha hirtelen balra rántom a kormányt, akkor se veszed be azt a kanyart, mert nem bekanyarodtam volna, hanem keresztbe állok.).
Amúgy itt is SORRY. -
Allien
veterán
válasz
dzsavermadar #23174 üzenetére
Úgy kezdtem a választ, hogy :"SORRY...".
Persze, igyexik mindenki, ezért mindig is LESZ kisebb koccanás. Asszem olyan nem lesz, hogy mint torpedó, megyünk egymásba. Kivéve, ha ezt beszéljük meg előre.
Vannak helyzetek, amikor sok esélyünk nincsen a másikkal szemben, hogy ne szorítsuk ki/le, és van, amikor lazán magam mellé engedem, oszt majd meglátjuk, mi lesz.
-
Allien
veterán
válasz
dzsavermadar #23172 üzenetére
Persze. Tegnap is szóvá tette valaki, hogy kiraktam a falra. Pedig nem is. Ő ment neki (nem értem hozzá, csak lezártam a szöget).
Pont olyan helyzet volt, hogy ha elhúzom a kormányt, akkor én állok fejre, és mivel én voltam elől, elvi szinten neki kellett volna fékeznie, hogy beférjen mögém. Persze ez is csak magyarázkodás.
Nem szokásom lökdösődni, főleg, mert tudom, úgy is én szívnám meg.
Ha másért nem, nem akarna senki se versenyezni, ha én is megyek.
-
Allien
veterán
válasz
dzsavermadar #23169 üzenetére
Jaja, főleg ha az első rajtkockáról indulok, mert az előző futamban (IS) utolsó lettem.
Oszt pár kanyar, és megyek legelni ki a fűre. Sokkal egyszerűbb lenne, ha mondjuk eleve fűnyírót is lehetne vezetni, TUTI nyernék!
Amúgy, tegnap érdekes, elmentem ranked szerverre, és nyertem egy sorozatot. Mondom, mi a rák. Na jó, kicsit kiraktam egy kecseg oroszt kavicsot lapátolni, me lökdösődött a nyominger. De ugye, ez is benne van a pakliban. -
Allien
veterán
Tegnap én is elkezdtem Grid-s "pályafutásomat" multiban. Sajna, ez a játék is (részben) gagyi. Ugyanis a diliseket itt se szűrték ki, meg a csalókat. Miért lehet szembe jönni a többiekkel???
Azért, mert szimulátornak van kikiáltva, multiplayer-ben igen is akár árkádos beütést is be kellett volna vállalniuk, és a direkte szembe menőket kiiktatni.
De azért jót "szórakoztam" én is, amikor már ezek a nyomingerek eltűntek. -
Allien
veterán
válasz
Syrius XIX #23078 üzenetére
Nem, ne érts félre, öreg motoros vagyok. Nyugodt szívvel krekkelek, SŐT! Nekem ez természetes, ugyanis anno pl a Battlefiled-l jártunk így. Haver írt az EA gánynak, és ugyan ezt a választ kapta, azaz Nekik az a lényeg, hogy EREDETI cd kulcs legyen. Hogy hogyan működik, az mindegy.
Csak, a krekk oldalakat nem csípem a sok vírus, meg egyebek miatt. -
Allien
veterán
Heuréka, EU répa. úúútálom a krekkes oldalakat, de, ha nincs más, akko ez van.
Majd megcsinálom.
-
Allien
veterán
Hogyan lehet multizni? Amikor telepítettem, nem kérte cd kulcsot.
Amikor csatlakozni akarok, mindig "kidob", a legfrissebb pecs telepítve.
-
Allien
veterán
válasz
JJános #21438 üzenetére
Ami a warezt illeti, nem tört verziója van. Bár, ez saját vélemény, de a nocd/dvd nem feltétlen tartozik bele a warez kategóriába. Több játéknál is előfordult már, hogy csak krekkelve indult, annak ellenére, hogy a játék eredeti. Egyszer egy haverom írt az EA supportnak, hogy csak így megy a játéka (multiplayeres gamma, battlefield 2 volt efektíve). Erre az volt a válasz, hogy az EA-t nem érdekli, ha megy, annak örülnek, csak a cd kulcs legyen eredeti.
Bár főleg dobozos verziókkal van ilyen gond, a steamesek, és a digitálisan ellenőrzöttek kicsit talán jobbak, ilyen szempontból.Oda eleve nem kell cd/dvd, bár szívni így is lehet velük rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Politika
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Építő/felújító topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Civilization VII
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- OpenWRT topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- LG OLEDevo 48C2 / Smart, 4K, 120Hz, 1ms, 48" / GARANCIA(2027.10.29.)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest