- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Köszi a válaszokat
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Scholes9 #13489 üzenetére
60 fps-t felejtsd el, ez nem az a játék. Minimum 125, esetleg 144, de sokkal inkább 250.
Valószínű, hogy 1440p-ben karcsú az IGP a fix framerate-hez. Szerintem amúgy minél lejjebb veszed a felbontást, annál reszponzívabb az aim. 640 x 480 for lyfe.
Ha ideges típus vagy, készíts be egy marék nyugtatót is; nem az a fajta gém, amiben hamar jön a sikerélmény.
Meg kell csinálni egy tisztességes *.cfg-t.
-
-
Scholes9
nagyúr
válasz
atidzsiforc #13490 üzenetére
60hz-es monitorral nem tudok 125fps-sel játszani nem?
-
válasz
Scholes9 #13489 üzenetére
Csak ne felejtsd el console-ban levenni a grafikat.
HD4600-ban lévő 20 feldolgozó egység már nem olyan vészes. Ki kell próbálni, de sokan játsszák kis felbontáson ezt a játékot és neked is szükséged lehet rá.
Egy Intel 3.2ghz támogatása mellett bizakodó lennék.
-
Scholes9
nagyúr
Hali, gépem elég a játéknak 1440p-ben fix 60 fps-hez?
-
törölt tag
Tegnap éjjel feljött hentelni Czm.
-
.LnB
titán
-
Revesz
aktív tag
válasz
atidzsiforc #13483 üzenetére
Hazamegyek és megnézem a beállításokat Quake-ben
. Cs-ben tuti, hogy raw input 1 és semmi egérgyorsítás
.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Revesz #13482 üzenetére
Sztem a nagyobb fov miatt erzed lassabnak, itt 100 a default. Kb teljesen ugyanugy mukodik a sensitivity elvileg (a source engine egy nagyon tavoli rokona a quake motornak ) Felteve, hogy m_pitch es m_yaw valtozokat hagytad 0.022 alaperteken. Vagy csgoban tisztazatlan korulmenyek kozt nem raw inputot hasznalsz es be van kapcsolva a windowsos egergyorsitas.
-
Revesz
aktív tag
A Cs:Go-ban használt sensitivitymet, hogy lehet beállítani rendesen? Mert az 500dpi és a 2.2sens az itt rettenetesen lassú. Nincs vonalzóm, hogy megmérjem a 360-at sajnos :/.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, Steam-en is megvan a 2800 elo. Yay.
-
Revesz
aktív tag
Leakciózták a játékot...így muszáj volt megvennem
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egy dm9 game, csak úgy. Jobbak wHo^yarju, haz_mat, Dilbert.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc #13474 üzenetére
13.80.70.9:27960 megegy, ez amszterdam, a masik nemet
-
atidzsiforc
őstag
46.101.253.117:27960 lottem fel egy 8slotos ffa portot 125fps, gibs meg nincs de majd rahajitom
-
atidzsiforc
őstag
strafejump, rocketjump, ledgegrab(vagy rampjump, nemtom melyikre gondol
) tuti lesz
)))
-
Orbb
aktív tag
Számomra az jött le ebből a bejátszásból, hogy feltűnt pár (régi) Quake figura nagyon szigorú arca, és jó pár új is.
Azaz, ez ilyen OW-hangulat, választható karakteres valami lesz, amin már egyetlen (régi) Quake gosu sem fog dolgozni?
na de majd azok megírják, akik igazán képben vannak. -
.LnB
titán
Quake Champions
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki ebből. -
sto1911
veterán
Ah, olyan mar evek ota nincsen, hogy valahova ne kelljen regelni a jatekokat. Sokszor csak egy dobozt kapsz es egy kodot, CD-t nem is. Mondjuk felesleges is, mert ahogy kinyomjak a lemezt, szinte azonnal jon egy patch hozza
Az EU mad rarepul a hasznalt jatek tovabbadas problemajara is egyszer, talan mintha mar pedzegettek volna.
-
válasz
atidzsiforc #13461 üzenetére
speedhunter vs fraghunter?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
És ez mi? Értenem kéne vagy csak random *.gif (amit képként szúrj be, ne kelljen linkeket megnyitogatni, mert az töri meg a fórum flow-ját)?
Nem.
Úgy vagyok vele, hogy egyrészt gyűjtői szellemiség és a játék élvezete ott kezdődik, hogy leveszem a bolt polcáról / kibontom a futár hozta csomagot, kézbe veszem, megvizslatom, füzetecskéket átlapozom, ha volt extra soundtrack / poszter / akármi, értékelem, érzem az új illatot. Jól esik ránézni, nyoma van az elköltött pénznek is, ha pedig megszorulok, akár nemes egyszerűséggel tovább is értékesíthetem (nem fogom, de a lehetőség adott).
Már az elég szomorú volt, hogy a játékipar túlnyomó többségben átállt erre az egy szál lemeztok direktívára. MENNYIVEL színvonalasabb volt anno, hogy gyakorlatilag minden játéknak nagy, papírdoboza volt, bőséges manuallal egyetemben.Másrészről nem vagyok hajlandó olyan produktumért fizetni, aminek az égvilágon semmi fizikai kontextusa nincs (csakis kizárólag akkor, ha máshogy semmiképpen sem elérhető).
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc #13446 üzenetére
-Nincs semmilyen optikai meghajtó a gépemben.
Vagy ebbe is bele lehet kötni?!
-
.LnB
titán
válasz
Synthwave #13444 üzenetére
-nincs semmilyen ROM a gépemben
-manual kell a tökömnek. Kocka vagyok nem apáca, csak elboldogulok már fejből egy játékkal. Másrészt meg a manual letölthető.
-Season Pass azért tulzás ehhez. Multi addonok kellenek a fenének, rá se nézek soha többet arra a multira. Ha lesz sztori dlc akkor azt megveszem külön.
-Semmi kézzel fogható dolog?! De megfogod az egeret és zúzol. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem tudom, miért jó, hogy 3 ezer forint a differencia, de nem kapsz se lemezt, se tokot, se manualt, se semmit, csak egy cd kulcsot. A "szétakciózott" season pass-szal együtt (ami csak multis és ott sem tűnik valami nagy létszükségletnek) már 14 ezer pénz fölött vagyunk, de még mindig semmi fizikai produktum. Úgy rémlik, hogy az is benne volt a lemezesben, cakk-pakk 1100-zal olcsóbban. De ha nem, akkor se biznisz errefelé az ilyesmi. Még ha 15 EUR lenne az alapjáték, talán, bár nekem akkor sem kellene digitálisan.
-
-
Sotho
őstag
A GTX275 után vett GTX460 1G -m is megdöglött csak úgy a gépben...most ba*zott elegem lett mert korábban 2 HD5870 karim is kurvára meghalt csak úgy , többet itt a hwaprón nem veszek semmit.
Gondoltam itt elsírhatom magam.
-
ncc1701
veterán
Frissítls óta mikor lelövök vkit, akkor ilye tüzijáték izé lesz belőle. Mi is a parancsa annak, h csak simán eltűnjön?
-
Orbb
aktív tag
válasz
atidzsiforc #13428 üzenetére
A Logitech, és a "Nini"
formája teljesen patent, meg kéne ezeket nézni élőben, mit mutat.
Köszi.
g302 formájú, kialakítású egerek sosem álltak kézre. :SIlletve kérdés még, hogy a Pixelen kívül melyik boltban vannak kirakva az egerek mustrára?
-
Orbb
aktív tag
Szerbia! Sajnos az Abyssus màsodik mikrokapcsoló cseréjének a forrasztàsa màr nem sikerült.
milyen egeret ajànlanàtok helyette?
-
Orbb
aktív tag
na na na?
valaki? én mindig is DUEL-t játszottam, de poénból akár miért ne?
-
Orbb
aktív tag
válasz
#10691584 #13416 üzenetére
Hát akkor tényleg behugy-befosok.
szégyen, hogy ide süllyedt ez a dolog...
én amúgy Evil-t "várom" qconra, így legalább nyerhet. HIHIHIHI
elég sok vasárnapi online kupát megnyert már, sőt, folyamatosan nyeri, ha nem nyelte le vodka formájában a viszketőport, akkor talán van esély, hogy elreppenjen a burger zabbantók földjére.
aztán akkor tévedj. -
törölt tag
-
törölt tag
(#13415) Orbb: Majd ketten-hárman tolják egy szobában föl a twitch-re, mi meg még 50 ember drukkolunk? Mert hogy Rapha-ból nem nézem ki, hogy elmegy ilyen körülmények között "futottak még" spílereket alázni, miközben a nagyok overfuckondér tündérkednek valamerre épp.. Evilből sem nézem ki (de imádok tévedni) hogy elvonszolná irháját egy ilyenre, kiváltképp ha úgy kell összeguberálnia a repjegyre valót is, mint a 2013-as quakecon-ra. Ezzel együtt, imádok tévedni, úgyhogy csak hajráf!
-
törölt tag
Digit a népnek! Mostantól valszeg könnyebb lesz, oszt jöhet a lowping ócsóé
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc #13406 üzenetére
Jó kis movie. Most jutott eszembe róla, hogy suffer1ng-gel sokat játszottam.
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc #13408 üzenetére
oooh. akkor te profi vagy
-
törölt tag
Aaaz a jókis windows 10 mmmh mmhh naggyoncuki nemvérciki
Essekutya, mikor így tévéadás közben tolja
-
Új hozzászólás Aktív témák
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest