- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
drejjk mi a toszt csinal twitchen? guggolva turbo slideol?
ez meg mi??
-
ncc1701
veterán
Jól vannak beállítva a szerverek, simán ffa->ctf. Érthetetlen.
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #12195 üzenetére
Steam Server Browser vagy a steamen belül
"Ja, ez a beépített steames browser?" Neked tényleg annak tűnik
Amúgy csomó skinje van:
-
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc #12192 üzenetére
Ezek vannak modositva benne a gyari TDM szabalyokhoz kepest:
"fraglimit": "0",
"g_allowKill": "2500",
"g_battleSuitDampen": ".25",
"g_damage_mg": "4",
"g_dropCmds": "4",
"g_dropPowerups": "0",
"g_friendlyFire": "1",
"g_itemHeight":"15",
"g_itemTimers":"0",
"g_weaponRespawn": "30",
"pmove_BunnyHop":"0",
"pmove_CrouchStepJump":"0",
"pmove_JumpTimeDeltaMin":"50",
"pmove_WaterSwimScale":"0.5f",
"pmove_WaterWadeScale":"0.75f",
"timelimit": "20"
"basegt":"tdm",A weapon respawn es a hossz benne van.
-
sto1911
veterán
Fellottem egy elviekben classic TDM szervert, browserben latszik.
Ha valaki arra jar, akkor nezze mar meg nekem a kovetkezoket:- van-e loadout
- van-e HMG
- van-e itemtimer
- szavazni lehet-e a fentiekre ill. az ammo tipusara
- meccs vegen van-e szavazas
- a szerver magatol atvalt-e mas jatekmodraMas most nem jut eszembe, ha valakinek igen, ne legyen rest szolni.
-
törölt tag
Ma reggel jöttem rá, hogy a várakozás "izgalma" ide vagy oda, meg az újdonság varázsa stb ellenére az update óta eltelt napokban volt kb. 3-4 olyan meccs amit mármár élveztem is. A pontos okát (okait) én sem tudnám megmondani, de valahogy nem ugyanaz.. És nem csak azért, mert új helyre költözött és más lett a felülete. Lehet, hogy csak szokni kell, lehet csak sz@r periódusban vagyok nem vágom, de egyelőre semmi élvezetet nem nyújt, nem ad örömet mint a QL-en kezdésem óta eddig ha sütött, ha fújt
-
sto1911
veterán
válasz
ncc1701 #12179 üzenetére
Erre irtam: Láttam, van linux kliens is.
Amugy ezekkel a factorykkal kicsit megbonyolitottak a szerversetupot, ugyanakkor egyszerusodott is valamelyest
Ami a server.cfg-ben van, azt a factory siman felulirja, igy tegnap hiaba allitottam be h ne legyen loadout, a factoryban elso sor, h legyen, felul is csapta siman.
Viszont nem volt egyertelmu, hogy a szervert hogy tudom ravenni hogy adott factoryt hasznaljon (serverstartup parameterben kell megadni es a mappoolban ne legyen vegyesen)Tervezek bekonfigolni classic FFA/TDM/CTF/CA szervert, HMG nelkul. Erdekel valakit?
-
ncc1701
veterán
Egyik ffa szerveren bevoteoltak space ctf mapot, úgyhogy nyomattunk 2 kört space ctf mapokon. Tök jó volt, velem egy szintű noobokkal ctf-ezni.
-
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc #12173 üzenetére
Mintha lattam volna max pingre opciot a szerver konfigjaban, de majd megnezem.
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc #12173 üzenetére
Ezekkel lehet némi gond... Az a szitu jut róla eszembe, mikor egy találmányaiból meggazdagotott pasast a sikerei titkáról kérdezett egy újságiró, mire az azt mondta "nem kell hozzá más, csak papir, ceruza, meg ész" mire az újságiró: "az jó, az első kettő már megvan"
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #12171 üzenetére
Ne haragudj, de annyira idegesitő, mikor valaki evidenciákkal traktál folyamatosan, mintha értelmi fogyatékos lennék. Már hetekkel ezelőtt beállitottam a bétában is, első dolgom volt kb.. Azt pedig végképp nem értem, hogy ha én beállitom a szűrést, hogy bizonyos IP szint fölött ne listázzon, az mennyiben vonatkozna a 200pinges USA retardáltak, meg 90 pinges lengyel wifis laggerekre. Annak mondjuk lenne értelme, hogy a szerver cfg-ben limitálva lenne ping alapján, hogy csak bizonyos érték alatt léphetnének be (mint a CS szervereken) Remélem van benne ilyen opció, mert ha nem akkor syncerror meg a többi nyomorult tényleg adja vissza az ipart ha ilyen alap dolgokat nem tettek bele igy 2015 vége felé sem.. Egyébként a steames verzióban már működik a normális kickvote? Minden áldott nap bejön egy mogyoróvajas nokedlizabáló USA retardált (valami sleepydog14) és egy dm akárhányas nem létező map-et vote-ol de folyamatosan nyomkodja vagy félórán át, miközben bömböltet valami eszméletlen idegesitő zajt a háttérben és két vote közben, hogy addig se unatkozzunk, olyanokat irkál megállás nélkül, hogy KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK meg XDXDXDXDXDXDXXDXDXDXDXDXDXD és ha kivote-oljuk jön vissza azonnal és folytatja.
-
törölt tag
Felmegyek, mondom jólesne egy kis játék: 80-90 pinges csávók nyernek, mindenki szanaszét warpolja az agyát, a 40pingesek is (nekem volt frankfurti szerón 40-50, 23-26 helyett) spacechamber-en szembe találkozok a csávóval egy szűk átjáróban, ahol épp elférünk, 1méterrről beleeresztek 3x69/70%-os raksit=lelő MG-vel, újraéledek, 125HP, felveszem a vörös páncélt, jön egy csávó a levegőben lelő 1 árva shotgun lövéssel, felveszem a quadot, beleeresztem egy másikba a teljes tárat LG-ből, nézem az "ACC" ablakot, 50% nem hal meg, a lagométer meg olyan az összes szerveren, mint valami bolyhos törölköző, amit 2-3 másodpercenként megszakit egy-egy hatalmas EKG villanás. Meseszép
Abszolút játszható
-
ncc1701
veterán
[-] Nálam -40-50fps
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Eddig kb. 5000 órám lehet Quake-ekben.
"Egy UT, Reflex lehet még pozitív dolog az ArenaFPS műfajban."
: D
Összefoglalva:
[+] Unicode. <3
[+] Ability to change nick.
[+] Some extended information about last played games and career stats.
[+] dm9
[+] Pub FFA in general is much better than it was after the loadouts update.
[+] LAN support.
[+] Dedicated servers and 1 ping hosted servers.
[+] Simple built-in demo tools (pause, timescale).
[+] +zoom in demos[-] If I didnt't have pro before, it would cost 10 EUR to play it. Dude..
[-] No friends from prev account. This is SERIOUSLY FUCKING enraging.
[-] Spend 10 USD on Steam to have the ability to invite friends. Just fuck you.
[-] No elo. Again, fuck you.
[-] No stats about what maps I played and how many times I did that.
[-] No stats transition from previous account.
[-] No clan support.
[-] Railing feels worse.
[-] Changes in cvars.
[-] I liked cg_compHUD 1.
[-] Buggy team spectating.
[-] Your server will terminate if you leave the game even if there are ppl still playing on it.
[-] You can't see your playermodel in your profile.
[-] Shitty Steam GUI.
[-] Steam in general. -
ncc1701
veterán
válasz
sto1911 #12161 üzenetére
Neked semmi sem jó?
c:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Quake Live\76561198156468424\baseq3\
Bakker, napok óta érzem, h vmi nem ok. Valahogy game közben nem fordulok úgy, accom is esett, nem értettem, wtf van. Ma rájöttem. A széken, amin ülök, szokott lenni egy pokróc összehajtogatva, ez 5cm-t emel rajta. Na, ez hiányzott, és nem tűnt fel.
Alkarom nem mozgott rendesen a kartámlától, nem értettem, mi van. Erre így este 8-9-kor jöttem rá nemrég.
-
cl_mouseaccel cfg-ben 0.1. A valóságban nulla. Most akkor mivan? Baxhatom az egész cfg-met, mert valami új cvarok vannak kb mindenre?
-
-
ncc1701
veterán
válasz
atidzsiforc #12148 üzenetére
Az r_primitives hoz 2-3 fps-t, irreleváns. Az idlesleep 0 már jó régen.
Amúgy x4 760k + r7 260 vga.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
atidzsiforc
őstag
válasz
ncc1701 #12147 üzenetére
Com_idlesleep 0-val nincs az az isten h ne vinne vhogy 250et. R_primitives 2-re van allitva? Esr-es okosok szerint amd-nel dob a teljesitmenyen. Spanom a10-en is sikerult megcsinalnom, jol emlekszem h neked is az van? Esetleg a biost piszkald meg h ne clockolja magat a fold ala.
-
ncc1701
veterán
Amúgy néztem egy timedemo 1-et, és hát az első magot terhelte kb 90%-ra. Asszem erősebb procival több is lehetne az fps-em, majd megnézem kicsit, felhúzom 4.4-4.5GHz körülre.
-
ncc1701
veterán
No, maxfps 125 lett a vége. De ehhez legalább mintha odaszögezték volna.
-
törölt tag
-
Orbb
aktív tag
melyik az a parancs, ami megszüntetni találatkor a vérző látást?
-
Én most sikeresen csere-béreltem oWn régi MX300-asát.
Illetve van egy DA 3.5G nálam, ami kb ingyen jutott hozzám, mert kapcsoló hibás volt és lemállott a tetején lévő réteg. Mindkettőt sikerült orvosolni, így most befogtam dolgozni. Érdekes, hogy munkára jobban bejön ez a DA forma. Játszani nem tudok vele.
-
-
.LnB
titán
Passz.. én most nem indultam
Sajnos a elmúlt hetekben, hónapokban minden esport nézést kicsit abbahagytam. Egyszerűen nincs időm. Azért is jövök ide néha a hülye kérdéseimmel mert ki vagyok esve most a hírekből. Erről az updateről is csak akkor tudtam meg, hogy van amikor megjelent.
-
törölt tag
Vaami történhetett amúgy a nagyonnoobokkal mert mióta a steames verzió elstartolt, egy ilyet se láttam:
-
törölt tag
válasz
sto1911 #12111 üzenetére
A "pontvadászat" szerintem is hülyeség, de valami viszonyitási alapra szükség van, akárhogy nézzük. A Q3-al részben szerintem azért sem játszanak ma már (pár embert kivéve) mert nincs mihez kötni az elért "eredményedet" (magyarul lehet, hogy megversz valakit, de csak egy lelkes amatőr, te meg félprofi, vagy ilyesmi) Ez nem túl motiváló én szerintem a mai világban, mert azt sem látod fejlődtél e magadhoz képest, nincs "átlagolás" a teljesitményefben. egyébként úgy tudom VOLT a Q3-ban is elo-hoz hasonló régen. a WON-os szervereken, a quake3world.com-on meg sokka később is.
-
.LnB
titán
válasz
Synthwave #12098 üzenetére
Akkor gondolom nem vagy boldog.
Én sajnállak komolyan, és mindenkit aki annyi időt és energiát beleölt már a játékba mint te. Állati nagy kibaszás ez így. És a folyamatosan kurvuló játékipar ékes példája ez is. Egyébként is sajnálattal nézem az egész gamer ipar leépülését évről évre, és a Quake ennek a világnak az egyik őse volt. Erre így szét b*szni.. Nem is tudom mi lesz a következő. Szomorú.
Igaz nincs időm mostanság, de egy fazz streamet megnéznék a témáról. Biztos ki van a pro scene borulva. Nem tudom ki mennyire stat buzi, de egy Cypher, evil, Cooller kiváncsi lennék mit szól ehhez. Mit gondolnak arról, hogy minden statjuk elveszett...
Egyszerűen ki fog halni így a régivágású multiplayer scene. Tényleg már csak a tele perkelt, csilli villi, cod féle játékok a menők. A sok kisgyerek ezekre izgul, ez hozza a pénzt...
Egy UT, Reflex lehet még pozitív dolog az ArenaFPS műfajban. De lehet a Quake scene is kiheveri ezt a sötét korszakot.
-
ncc1701
veterán
Azt is beállíthatod a cfg-ben, h seta jozsibacsi 1, és utána a játékban tudod állítani, h józsibácsi 1, vagy 0 legyen, de ettől független nyilván nem állít semmit.
-
törölt tag
-
ncc1701
veterán
Az r_contrast mióta nem állít semmit?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 17-bs075ng kisfogyasztású 17"-os olcsó laptop kezdéshez!!!AkciÓÓ
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Apple MacBook Pro (2010 MID, Geforce , SSD)
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest