Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geth

veterán

válasz Laca0 #2772 üzenetére

read returns an error or a read-after-write verification fails
    Van ott írás is :) A validáció nem blokkolja, tehát visszaellenőrzéskor nem zavarja a hiba, vagy nem várja meg, ha sokáig tart. Nem jelenti azt, hogy rosszul ír minden esetben.

Nem írtam, hogy bele van kódolva, nem tudom, ezt a sort átugortad?
    Arról sajnos nincs információm, hogy éppen melyik Purple sorozat (/firmware) olyan, hogy ezt explicit kérni kell tőle, vagy implicit mindig be van-e kapcsolva. Az is lehet, hogy nincs olyan Purple, aminél ez alap működés.
    Pont azt írtam, hogy simán az is lehet a szitu, hogy alapjáraton desktop vinyóként viselkedik, és csak speciálisan AV szoftver kérésére kapcsolja be ezt a módot és csak arra a streamre.
    Arról már hallottam, hogy más AV vinyónál (NEM WD purple), alapból így működött.
    Én nem akartam ennél több időt beleölni kutatásba, anno plusz 2k-ért vettem RED-eket mert NAS-ba szántam, nem videófelvételre :)

A purple íráskor még pluszban figyel arra, hogy biztosan letároljon minden adatot
    Ezt kifejthetnéd, mi az a plusz, mert én nem tudok ilyenről, read-after-write verificationt (remélhetőleg) minden nem-stream-módban üzemelő HDD csinál :DDD
    A purple az én olvasatomban sima HDD, csak firmware-ben támogatva van a stream mód, és részben emiatt más "garanciális" paraméterekkel árulják (például felezett LCC).

Új hozzászólás Aktív témák