Hirdetés
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fido01
aktív tag
Helló!
Teljesen amatőr vagyok a témában (oly annyira, hogy abban sem vagyok biztos hogy Python kell nekem a gondomhoz)
Szóval adódott egy probléma a munkahelyemen, eddig úgy nézett ki a dolog, hogy 1-1 dokumentum elkészítésekor a fájl belekerült a "küldendő" mappába majd mikor egy honlapon feltöltésre került automatikusan átkerült az "elküldött" mappába így átláthatóbbá téve a feltöltéseket mivel a "küldendő" mappában mindig csak az szerepelt ami még nem lett online közzétéve, ez azonban néhány (rajtam kívülálló) okból megváltozott és most már a "küldendő" mappa tartalma nem törlődik a feltöltést követően.Első körben csak simán írtam erre egy batch scriptet amit minden alkalommal lefuttatok mikor feltöltöttem egy fájlt, ez működik is, egyszerű és rettentő unalmas.
Meg lehet oldani valahogyan ezt a problémát úgy, hogy ez a folyamat automatikusan lefusson minden alkalommal a feltöltést követően?
Kieg.: sem a honlap sem pedig a program amivel a dokumentumok készülnek nem módosíthatóak.
Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest