Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Amint már írták a Visual Studio Code elég jó kis ide.
Amúgy nem tudom, hogy melyik Python és PyCharm verziót használod, illetve azok hogyan vannak beállítva, de természetesen tudja mindkét kívánt funkciót:
csvfile
Személy szerint én a PyCharm-ot használom, és nagyon jónak találom.
Most már kellően gyors is a működése, nem gondolkodik a gépelés (és az IntelliSense használata) alatt. Emellett rengeteg ügyes funkciója van (praktikus apróságok), csak győzze az ember megjegyezni a billentyű-kombinációkat.
Tudsz vele saját modult gyártani, vagy Unittest/Pytest elemeket futtatni van verziókövető integráció is (SVN, Mercurial, Git).De támogatja a fenti példákban látható scratch fájlok használatát is az aktuális projekttől függetlenül.
Egyetlen bánatom, hogy Jupyter Notebook támogatás csak a fizetős változatban van.
-
Ahogy axioma is írja a pycharm (de egyéb intellisense sem) tudja egykönnyen megmondani, hogy milyen típusúak a változóid. 3.5-től van type hint, ha beállítod a type hint-et a változóra, akkor már könnybb dolga van az intellisense-nek.
Azt mondjuk nem tudom, hogy a pycharm milyen mélységig támogatja, én pl VSC-ben fejlesztek, ott egész jó az intellisense. -
axioma
veterán
En meg C#-ban nem vagyok otthon, de a csvfile az itt egy egyszeru valtozonev, nem osztaly.
Az import soraban meg ha ugy kezded hogyfrom csv import ...(azaz nem a teljes csomagot akarod), akkor mar van ctrl-space (en azt szoktam meg korabban java-s ide-kben, na persze az intellij-nel ertheto de netbeans-nel is ez volt ha jol remlik), valogathatsz a begepelt prefix alapjan. [Es persze ha hagyod import csv -n, akkor amikor a kodban kezded gepelni hogycsv.akkor is jonnek fel a lehetseges folytatasok.]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- World of Tanks - OFF topic
- ASUS notebook topic
- Tesla topik
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tudsz vele saját modult gyártani, vagy Unittest/Pytest elemeket futtatni van verziókövető integráció is (SVN, Mercurial, Git).