Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
Sziasztok!
Írtam egy szkriptet, ami folyamatosan lekér egy oldalt. A gong viszont az, hogy a Python 3.1-es verziónál korábbi urllib2 modulban memory leak van, mivel a pys60 port a 2.5.4-est használja ezzel nem nagyon tudok mit tenni. A bug egyébként ismert, itt adnak is egykét tippet, hogy lehetne megoldani, de nálam semelyik nem működik. A probléma az, hogy a telefonon körülbelül hetven kapcsolódás után elfogy a memória, nekem meg futnia kéne órákig (azaz jó lenne, ha nem fogyna a memória egyáltalán). A szerverről letöltött adatokkal egyébként nem is csinálok semmit, a lényeg, hogy a PHP-nek átadjam az URL-ben lévő paraméterek értékeit.
szerintem már mindent kipróbáltam, amit a google-lel találni lehet az ügyben. most így néz ki a kód, minden apró trükkel együtt:
import urrlib2, httplib, gc
while(true):
url = "http://something.com/foo.php?parameter=" + value
f = urllib2.urlopen(url)
f.read(1)
f.fp._sock.recv=None # hacky avoidance
f.close()
del f
gc.collect()gc sem gyűjti be, de legalább jól lelassítja a szkriptet,
valakinek van valami javaslata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 13400f, RTX 3080ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 1TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest