Új hozzászólás Aktív témák
-
SzVFE1
csendes tag
Üdv, kezdőként lenne tanácsra szükségem, de gondolom a kérdésből ez fel fog tűnni. MobaXterm app-ban szeretnék műveleteket automatizálni és úgy olvastam, hogy erre a pyWinauto a legalkalmasabb. A MobaXterm -et arra használom, hogy egyszerre indítsak ssh command terminálokat különböző IP-k felé. Az egyes terminálok külön tab-okon jelennek meg a MobaXterm felületén. Azt már elértem, hogy parancsokat tudjak küldeni a terminálokba és váltogatni is tudok a terminálok között, ha CTRL+TAB-ot küldök az ablakba. Következő lépésként azt szeretném elérni, hogy a kód magától felismerje, hogy éppen melyik tab-ban dolgozik a terminálban lévő prompt alapján. Ott akadtam el, hogy kiolvasni sem tudom a prompt-ot, ezt get_line-al próbáltam. Az alábbi módon próbálkoztam:
from pywinauto.application import Application
app = Application(backend='uia').start('"C:\\Program Files (x86)\\Mobatek\\MobaXterm\\MobaXterm.exe"').connect(title='val',timeout=100)
textEditor = app.val.child_window(control_type="Tab").wrapper_object()
print(textEditor.Edit.get_line(0))
textEditor.type_keys("^{TAB 2}")
textEditor.type_keys("test",with_spaces = True)
De az alábbi hibaüzenetet kaptam:print(textEditor.Edit.get_line(0))
AttributeError: 'TabControlWrapper' object has no attribute 'Edit'Tudna segíteni valaki, hogy mit rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű GoPro Hero 10 + tartozékok / Go Pro Hero 10
- AMD Ryzen 9 5900X processzor
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest