Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
cousin333
üzenetére
A fordítással a compile-ra gondoltam, exe-t gyártani a forrásból (ami jelen esetben nem is egy fájl, hanem több mappában jópár fájl; de project fájl meg nincs ami Visual C-nél lenne
).
És akkor ehhez a forráshoz a régebbi változatú Python fog kelleni ?És milyen fejlesztőkörnyezetet tudnál ajánlani, aminek valamilyen jól használható, a Microsoft Visual C-hez hasonló kialakítású kezelőfelülete van ?
Vagy ponthogy abban bonyolultabb lenne így elsőre ?Találtam egy ilyet: [link]
Itt Eclipse + PyDev plug-in-ról írnak, de itt van egy csomó más SDK neve is: [link]
De elöször akkor a python.org-ról a "Python 2.6.2 Windows installer (Windows binary -- does not include source) ", meg a Java Runtime enviroment kell, nem ?A Python meg interpretált nyelv, nem kell feltétlenül lefordítani...
"This program has been tested with python2.4 on both linux and OSX (in theory it should work on any system that has python2.4+ installed). "
Én csak ebből gondolom, hogy menne Windows XP-n is, egyébként nem értek a Pythonhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
).